Balıkesir'de eşsiz bir daire

Homify TR Homify TR
Tellioğlu Konut, VERO CONCEPT MİMARLIK VERO CONCEPT MİMARLIK Modern Mutfak
Loading admin actions …

Hayallerinizi ev kaç odalı? Yaşam alanları nasıl? Salonda hangi tarz mobilyalar kullanacaksınız? Ya da yatak odasında hangi renk kombinasyonlarını tercih edeceksiniz? Bunları düşünürken ve özellikle de evinizi dizayn ederken bu tarz önemli noktalara karar verirken mutlaka ilham alacağınız farklı projelere de göz gezdirmenizi homify sayfalarındaki dekorasyon ipuçları verdiğimiz yazılarımızda her zaman tavsiye ediyoruz. Ve tabii ki aynı zamanda hem Türkiye’den hem de dünyanın dört bir yanından size ilham verecek öne çıkan birbirinden farklı dekorasyon projelerini sizlerle buluşturmaya da devam ediyoruz. Bugün de kendi evindeki yaşam alanlarını hem lüks ve gösterişli, hem modern ve kararında bir tarz sahibi, hem de konforlu ve fonksiyonel bir yapıya sahip olacak şekilde dizayn etmek okurlarımız için ilham verebilecek kadar güzel ve özenli bir konut projesinin iç yaşam alanlarını inceleyeceğiz.

Asil ve güzel

Kapitone dikişli sırtları, deri dokuları ve asil duruşlarıyla chesterfield model kanepeler dahil oldukları her yaşam alanını güzelleştirirken aynı zamanda asilleştirmeyi her nasılsa başarıyorlar. Bu salon da bunun en şahane örneklerinden biri. Renk seçimlerinden aksesuar tercihleri ve duvar dekorasyonunun inceliğine, mobilyaların büyüklük oranlarından tasarımlarındaki zamanın ötesinde bir estetiğe sahip klasik tarza kadar her şeyiyle çiçek gibi ve ferah bir salon. Benzer bir salon tasarlamak istiyorsanız Çiçek gibi bir salon için hemen bugün yapmanız gereken 7 şey başlıklı yazımıza da şöyle bir göz gezdirmenizi mutlaka tavsiye ederiz.

Pırıltılı ve lüks

Geniş salonda açık planlı bir yerleşim söz konusu ve yemek alanı da oturma alanının bir parçası olarak dizayn edilmiş. Mermer dokusunun bu sene ne kadar trend olduğunu mutlaka biliyorsunuzdur, bu trende uyum sağlayan masa yüzeyi yemek alanının ana karakterini belirliyor adeta. Pırıltılı gümüş dokunuşlar da bu şık atmosfere zarafet katıyor.

Perdelerin önemi

Perdeler bir evin en önemli dekorasyon unsurlarından biridir, bunu unutmamamız lazım. Bize bu önemli bilgiyi hatırlatan şahane bir örnek de bu evdeki müthiş merdeler elbette. Bu şık dekorasyona sıradan ve estetik olmayan perde modelleri eşlik etseydi muhakkak ki çok daha sıradan ve antipatik bir görünüm oluşacaktı.

Gündelik kullanıma uygun oturma odası

Evde bir de küçük ve gündelik kullanıma uygun bir oturma odası yer alıyor. Tıpkı eski evlerdeki gibi yeniden trend olan dekorasyon özelliklerinden biri de gündelik oturma odaları. Bu oturma odası ise konforlu ve fonksiyonel şıklığı ile öne çıkıyor.

Kütüphane TV ünitesi

Ev sahiplerinin gerçek birer kitap kurdu olduğunu söylemek mümkün. Zaten buna uygun bir tasarımla yaptırılan özel dizayn televizyon ünitesi de bunu en açık şekilde gösteriyor.

Mutfak

Biraz da mutfağı inceleyelim isterseniz. Uzun ve ince bir yapıya sahip olan mutfakta kendine hayran bırakacak çok özellik bir arada bulunuyor. Hem fonksiyonellik, hem kullanım rahatlığı ve kolaylığı sağlayan yerleşim ve düzenleme mükemmel estetik özelliklerle birleşiyor ve ortaya hem çarpıcı hem de ışıl ışıl bir mutfak çıkıyor.

Yatak odası

Yatak odasının baş rolünde ise pek tabii ki o geniş ve kapitone dikişli, muazzam görünümüyle hemen dikkat çeken yatak başı yer alıyor. Renkler ve diğer mobilya ve aksesuar seçimleri ise son derece dinlendirici ve konforlu bir yaşam alanı ortaya çıkarmış.

Ve banyo…

Banyoda ise yine gösterişli ve ışıl ışıl bir şıklık ve lüks karşılıyor bizleri. Mermer deseni altın renkli pırıltılarla ve beyaz dokunuşlarla birleşiyor. Mükemmel değil mi?

Bu konut projesini siz nasıl buldunuz?

Ev projenizle ilgili yardıma mı ihtiyacınız var?
Bizimle temasa geçin!

Öne çıkan makaleler