Anastomosis Design Lab
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje
İstatistikler Premium

Projeler


Anastomoz, sistemin farklı bölümlerini bir ağ oluşturmak için bağlayan bir işlem olarak tanımlanabilir. Bu fenomenden ilham alan stüdyomuz, bütünsel tasarım çözümleri elde etmek için çeşitli güçler ve disiplinler arasındaki bağlantıları kurmayı amaçlamaktadır.


Anastomoz, anlamlı diyaloglar başlatmak için sezgisel süreçlerle yeni fikirleri keşfetmek için geleneksel sınırları aşmaya çalışan tasarımcılardan ve mimarlardan oluşan yaratıcı bir stüdyodur. Tasarımı, farklı araçların, yaratıcı spekülasyonlarla katmanların karmaşıklığını ele almak için kritik gözlemler ve yinelemeli süreçlerle harmanlandığı disiplinlerarası bir perspektiften takip ediyoruz. Stüdyomuzun özü, nihai üründe zamansızlığa ulaşmak için bağlamsal ethostan formların ortaya çıkmasına dayanır.


Cidde şehrinde bulunan Anastomosis, bölgedeki yaklaşmakta olan kalkınmanın tanımlanmasında tasarımın rolünü araştırıyor. İllüzyonların çoğunlukla görsel anlamda ilgisini çekecek şekilde üretildiği hızlı küreselleşme çağında, tasarımın gerçekliği ve alaka düzeyi bağlamı bakımından sorgulanabilir hale geliyor. Mimari ve tasarım, büyüyen bir mono-kültüre karışıyor mu, yoksa bölgenin bireyselliğini korumak ve kutlamak için mi çalışıyor?


İdeolojimiz, müşterilerimiz, geliştiriciler, STK'lar veya tasarım ruhunu sürdürmek isteyen herkesle işbirliği yapmak istediğimiz hümanizmin hizmetinde bölgesel kimlik duygusunu ve sosyal sürdürülebilirliği geliştirmemizi teşvik ediyor.

Adres
khalid Bin Al Waleed st
21577 Jeddah
Suudi Arabistan
+966-505660696 anastomosisdesignlab.com

Değerlendirmeler

ممتاز جدا وشغل عصري 
4 yıldan fazla önce
Proje tarihi: Mayıs 2016
مشاريع مصممة بذكاء هندسي وأسعر معقولة
4 yıldan fazla önce
Proje tarihi: Haziran 2018
مالك فيلا
4 yıldan fazla önce
Proje tarihi: Temmuz 2019