Spr tasarim_project y_dining room endüstriyel yemek odası spr tasarim mimarlik ic mimarlik danismanlik endüstriyel | homify
< >
SPR TASARIM_Project Y_dining room Endüstriyel Yemek Odası SPR TASARIM MIMARLIK IC MIMARLIK DANISMANLIK Endüstriyel
< >
SPR TASARIM_Project Y_dining room Endüstriyel Yemek Odası SPR TASARIM MIMARLIK IC MIMARLIK DANISMANLIK Endüstriyel
< >
SPR TASARIM_Project Y_dining room Endüstriyel Yemek Odası SPR TASARIM MIMARLIK IC MIMARLIK DANISMANLIK Endüstriyel

The house has a open kitchen and a limited living room, so there was no room for a proper dining table and chairs. Instead we transferred the adjusting winter garden into dining room/study. This metal-glass table helped us to carry the industrial vibe of the house. The glass top made the table look even lighter than it is. We tried to brake the cold of metal with the straw chairs.

Daha fazla fotoğraf
Yorumlar