< >
Hem doğal, hem ışıltılı!, HannaHome Dekorasyon HannaHome Dekorasyon Klasik Duvar & Zemin Duvar Kağıtları
< >
Hem doğal, hem ışıltılı!, HannaHome Dekorasyon HannaHome Dekorasyon Klasik Duvar & Zemin Duvar Kağıtları

Klasik, natürel, lüks ve konforlu… Rasch Textil markasının “Indigo” duvar kağıdı koleksiyonu, doğallığı seven ve ihtişamdan vazgeçemeyenler için mücevher gibi bir koleksiyon…

Yaprak, mantar gibi doğadan ilham aldığı dokuları ve patine efekti verilmiş damask desenlerini natürel ışıltılarla süsleyen “Indigo”, yaşam alanlarına sıcak ve büyülü bir atmosfer kazandırmak isteyenlere farklı alternatifler sunuyor.

Indigo mavi ve opal pembe gibi sezonun trend renklerinin yanı sıra, vizon, kemik, ve bej tonlarından mor ve petrol yeşilinin soft tonlarına uzanan renklerini, zıt kombinasyonlar ile yaprak desenlerine yansıtan “Indigo”, mükemmel uyumu yakalıyor. Altın, gümüş ve bronz gibi ışıltılı metalik efektlerin pastel tonlarla oluşturduğu kontrast, mekanlara rahatlatıcı bir güç katarken, altın ve bronz renklerin siyah, lacivert ve kahverengi gibi baskın renklerle birlikte kullanıldığı duvar kağıtları ise, mekanlara göz alıcı bir ihtişam getiriyor. Koleksiyon, ayrıca doğal dokulara sahip strip, ufak taş ve denim gibi kombin desenleri ile de, mekanlarda kusursuz bir bütünlük yaratıyor.

Rasch Textil’in tüm koleksiyonlarında olduğu gibi “Indigo”; insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmamasının yanı sıra temizlenebilme, güneş ışınlarına dayanıklılık gibi birçok kalite ve teknik özelliğe sahip.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler