3 Boyutlu / Özel Tasarım Duvar Kağıdı, Denmer Grup Tasarım Basım Yayın Dekorasyon E-Ticaret Denmer Grup Tasarım Basım Yayın Dekorasyon E-Ticaret Ticari alanlar duvar kağıdı,konteyner ev,manzara,Ofisler ve Mağazalar
3 Boyutlu / Özel Tasarım Duvar Kağıdı, Denmer Grup Tasarım Basım Yayın Dekorasyon E-Ticaret Denmer Grup Tasarım Basım Yayın Dekorasyon E-Ticaret Ticari alanlar duvar kağıdı,konteyner ev,manzara,Ofisler ve Mağazalar

Tüm ürünlerimiz uygulanacak ölçüye göre özel olarak üretilir. Fiyatımız 1 m2 fiyatıdır.

Ürünlerimiz Almanya'dan ithal NONWOVEN özellikli dokulu duvar kağıdıdır. (Düz klasik kağıtlarla karıştırmayınız)

Nonwoven malzeme özelliği gereği duvardan özenle sökülmesi durumunda aynı duvar kağıdını farklı bir mekanda da kullanılabilme olanağı sunar.

Vinil esaslı olduğundan leke ve kir tutmaz. Hava alabilen duvar kağıtlarının güneş ışığına dayanıklılığı vardır ve hiçbir şekilde solmaz, nemden etkilenmez. Sağlıklı ve doğaldır, anti bakteriyel, nefes alabilen özelliklere sahiptir. Nemli bez kullanılarak silinebilir, hijyeniktir. Akustik ve ses emici özelliği vardır, koku yapmaz.

Baskılarımız dijital baskıda dünya devi HP Latex baskı teknolojisi ile birçok düşük çözücülü mürekkebin tersine, yanıcı olmayan su bazlı orijinal HP mürekkepleri ile yapılmaktadır. Kullanılan mürekkepler %100 doğa dostu ve zararsızdır.

Bebek odaları dahil tüm yaşam alanlarında gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ürünlerimiz ömür boyu solmama garantilidir!

Duvar kağıtlarımız 3 boyutlu (3D) etki yaratan görseli özellikle seçildiğinden, duvar kağıdının bir ortamı nasıl değiştirebildiğini ve ortama derinlik kattığını sizlere gösteriyor.

Duvar kağıdımızın kutusunda bir adet ''Metylan'' tutkal bulunmaktadır. Uygulaması oldukça kolaydır, kullanılacak yapıştırıcı su bazlıdır. Tutkal duvarın tüm alanına eşit olarak yayılmalı ve kağıda direkt olarak sürülmemelidir. Duvar kağıdı, belirttiğiniz ölçülere göre parçalar halindedir. Desenler yan yana gelecek şekilde duvara uygulanır.

Tercih yerleri: Evler, Konutlar, Otel, Restaurant, Sinema, Tiyatro, Toplantı Salonu, Üst Düzey Ofis, Showroomlar, Salonlar, Koridorlar, Antreler, Oturma Odaları, Yatak Odaları, Bebek – Çocuk Odaları, Kolonlar, Restoranlar, Kafeler…

Kapıda ödeme seçeneği ile Türkiye'nin her yerine ücretsiz ve aynı gün kargo! Yurt dışı gönderilerimiz vardır. Detaylı bilgi için iletişime geçiniz… Özel konsept tasarımlar yapılmaktadır. Toplu alımlarda ve mimari çalışmalarda iskonto yapılır.

Bayilikler verilecektir. Daha detaylı bilgi için 0216.459 06 37 – 0532 237 36 02 destek hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler