< >
OryaPark Şema Mimarlık (Sema Architecture) Modern Evler Aksesuarlar & Dekorasyon
< >
OryaPark Şema Mimarlık (Sema Architecture) Modern Evler Aksesuarlar & Dekorasyon

Şema Mimarlık’tan sofistike bir dokunuş: ORYAPARK Istanbul

ORYAPARK şık ve modern tasarımların bir kombinasyonu olarak karşımıza çıkıyor. İç mimariye gönül veren herkesin görmesi gereken bir kombinasyon.

1+1 daire

Siyah ve beyazın karşıtlığıkuartz, cam ve çizgili aksesuarlarla buluşuyor.Ahşap malzeme ile kullanılan kuartzve ahşap kitap raflarımutfağışık ve pratik bir yer haline getiriyor. Kuartzın göz alıcı ve ihtişamlı doğası şık bir atmosfer yaratırken; dairenin genç ve dinamikgörünümünü karşıtlıklarla tamamlıyor.

Yatak odasında altınızda çimenler, kulağınızda kuşlar olduğunu hissettiren doğaya yakınlık konseptiyle sakin, şık ve size kendinizi iyi hissettirecek bir daire ortaya çıkıyor.

Bir odanın atmosferini tamamlayan öncelikli parçalardan biridir ayna. Aynı zamanda odayı büyüten, geniş ve ferah bir yer haline getiren bir detay. Sürgülü dolaba monte ayna ile lüks ve modernlik bir araya gelir; odanın büyülü atmosferi tamamlanır. Yatak odasında kullanılan bu duvardan duvara ayna da dairenin daha ferah bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

3+1 daire

Sakin ve dinginliğini kullanılan doğal tonlardan alan dairede ahşap ve mermer bir arada. Duvardan duvara kitaplık salon kullanım alanını maksimize eden bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Göz alıcı saydam avizelerse salonun şık atmosferini tamamlıyor.

Yaklaşan yazdan esinlenilen farklı tasarımlardaki çocuk odaları dairenin şık ve ferah atmosferini tamamlar nitelikte. Renkler ve beyaz dingin ve zarafetin ön planda olduğu bir mekan yaratıyor.

Kat holü:

Kat holünde sizi karşılayan dokulu duvar kağıdı daire hakkında henüz içeri girmeden size ipuçları veriyor. Paslanmaz kapı numarası ve zilin üzerinde bulunduğu kuartz pano iç atmosferin yansıması olarak karşımıza çıkıyor.Saydam posta kutusu ve lake çelik kapı ise dairenin şıklığının habercisi niteliğinde.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler