Veromar Mermer Showroom, VEROMAR Luxury Marble Tiles & Mosaics VEROMAR Luxury Marble Tiles & Mosaics Ticari alanlar showroom,mermer,Sergi Alanları
Veromar Mermer Showroom, VEROMAR Luxury Marble Tiles & Mosaics VEROMAR Luxury Marble Tiles & Mosaics Ticari alanlar showroom,mermer,Sergi Alanları

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni showroomumuzun açılışı 7 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

Balıkesir’den, Türkiye’nin diğer şehirlerinden ve yurtdışından gelen mimarlar, tasarımcılar, inşaat şirketleri ve diğer Sanayiciler, ürünlerimizin kalitesine ve geniş çeşitliliği karşısında hayran kaldılar. Showroomun büyük bir bölümü bizim en değerli koleksiyonlarımıza – yüksek kalitedeki, seçkin, el-yapımı ürünler- ayrılmıştır.

Koleksiyonumuz tüm ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildi ve diğer mermer üreticilerinin ürünlerine kıyasla çok daha yaratıcı ve özgün olduğu söylendi. Seçkin ürünlerle birlikte klasik, modern ve minimalist seramikleri ve mozaikleri de bulmak mümkündür. Böylelikle tüm müşterilerimiz kendi zevklerine ve tercihlerine göre bazı ürünleri bulabileceklerdir.

Ziyaretçilerimizin, tüm ürünlerimizin kendi fabrikamızda üretildiğini öğrendiklerindeki övgü ve hayranlık sözlerini duymak bizleri gururlandırdı. Showroom açılışının ardından, özellikle ziyaretçilerimizin bizlere vermiş olduğu enerji ile koleksiyonumuzu ve VEROMAR markasını geliştirmeye devam ettik.

Showroomumuz fabrika çalışma saatleri (09:00-18:30) içerisinde tüm ziyaretçilerimize açıktır. Sizleri ağırlamaktan da onur duyacağız.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler