< >
LOFTPARK RESIDENCE "Burada Yaşanır", EÖÇ MİMARLIK EÖÇ MİMARLIK
< >
LOFTPARK RESIDENCE "Burada Yaşanır", EÖÇ MİMARLIK EÖÇ MİMARLIK

Trabzon’da ilk kez akıllı bir konut projesi tüm teknik altyapı ve sorunlara karşı bulduğu çözüm önerileri ile kitap haline geliyor. Bu öyle bir residence projesi ki siz sabah yatağınızdan çıkmadan çayınızı demleyebileceksiniz ya da şehir dışından bile kapınızı kilitleyip, açabileceksiniz.

E.Ö.Ç. Mimarlık şirketinin sahibi olan Yüksek Mimar Emrah Ömer ÇAM ve ekibi şu anda mimari proje tasarımı dışında bölgenin en çevreci ve akıllı projesi olan “LOFT PARK RESIDENCE” projesini gerçekleştiriyorlar. Projelerinde hayata geçirdikleri tüm detayları ve önerileri ise bir kitapta toplayarak, diğer müteahhitlere ve kullanıcılara örnek olacak ölümsüz bir eser sunmak için çalışmalarını sürdürüyorlar. Bir taraftan tasarım işine ve inşaata devam ederek, diğer taraftan kitabın hazırlıklarına devam eden Yüksek Mimar Emrah Ömer ÇAME.Ö.Ç. MİMARLIK’ ailesi olarak 10 yılı aşan sürede ulusal ve uluslararası arenada pek çok proje tasarımı, danışmanlık ve kontrollük hizmeti gerçekleştirdik. Bu süreçte hem öğrendik, hem de öğrettik. Mimarlık sektörünün kanayan bir yarası haline gelen tasarımların sahada birebir uygulanmak istenmemesi veya mimarların iradesi dışında pek çok noktanın değiştirilmesinden dolayı projeler aslına uygun olarak inşa edilmiyor. Müteahhitler projeleri tasarlatırken ihtiyaçlarını tam olarak bildirmiyor, sonrasında ise kendi isteklerine göre değişiklikler yapıyorlar. Piyasada var olan bu sorundan kendimize pay çıkartarak, sosyal sorumluluk bilinci ile bizde bunun önüne geçmek ve şehrimizde modern mimari anlayışını ortaya koyacak bir proje üzerinde çalışmaya başladık. Geldiğimiz süreçte “ LOFT PARK RESIDENCE” isimli çevreci ve kontrol edilebilir akıllı bina konseptinde bir proje hayata geçirdik. Amacımız mesleğimizde tasarladığımız en iyi konut binaları, gerçekte hayata birebir geçirmektir.

Bu kapsamda oluşturduğumuz LOFT PARK RESIDENCE projesindeki tüm detayları bir kitapta toplayarak, bundan sonraki süreçte yapı sektörüne öncü ve örnek olmak için bu çalışmayı başlattık.

LOFT PARK RESIDENCE projesinde;

· Akıllı ev sistemleri altyapısı ve opsiyonel seçenekleri,

· Her daireye tapusuyla 1 adet kapalı otopark,

· Tüm dairelerde hem deniz hem vadi manzarası,

· Güneş açısına göre yönlenmiş plan düzlemi,

· Alüminyum özel tasarım doğramalar,

· Yerden ısıtma,

· Merkezi sıcak su sistemi,

· Çamaşır ve kurutma makinası bölümü ve kiler odası,

· Opsiyonel seçenekler

· Kapalı Havuz, Sauna, Türk hamamı, Soyunma odaları, Kreş, Mescid, Yönetim Odası,

· Çamaşır odası, Ütü odası,

· Daire içi bina kontrol sistemleri,

Ve daha pek çok özelliği bünyesinde barındırmaktadır.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler