>
ÇALIŞMA MASASI Evinin Ustası Modern Çalışma Odası Aksesuarlar & Dekorasyon
>
ÇALIŞMA MASASI Evinin Ustası Modern Çalışma Odası Aksesuarlar & Dekorasyon

Ev dekorasyonu pek çok kişinin ilgi alanına giren konuların başında gelmektedir.

Ev dekorasyonu pek çok kişinin ilgi alanına giren konuların başında gelmektedir. Herkes yaşadığı alanı güzelleştirmeye ve rahatlığı açısından konforlu bir hale getirmeye çalışır. Bu nedenle ev dekorasyonu konusunda pratik ve kolay birkaç püf noktaya ihtiyaç duyarak bu amaçlarını gerçekleştirmeye çalışırlar. Hele ki küçük alana sahip evleri olanlar için dekorasyon konusu biraz daha fazla mesai gerektiren bir konudur. Ancak bu konuda da etkili taktiklerle işinizi kolaylaştırmanız mümkün. Hadi gelin küçük alanları dekore etmenin püf noktalarına bir göz atalım.

Fonksiyonel ve Portatif Ürünlerden Yararlanın
Küçük evlerin dekorasyonunda kurtarıcı ürünler arasında portatif ve fonksiyonel ürünler ilk sıralarda gelmektedir. Fonksiyonel ürünlerle bir mobilya ile birden çok fonksiyonu elde etme şansı kazanırken; portatif ürünlerle de kolaylıkla eşyaları bir yerden diğerini taşır ve kendinize alan yaratabilirsiniz. Özellikle katlanabilir yatak ve koltuklar gibi ürünler, küçük evlerin dekorasyonunda sizlere yardımcı olabilmektedir.

Aynalarla Alanları Genişletin

Küçük alanlarda ayna kullanımı, alanlarınızın daha geniş bir görünüme kavuşması açısından son derece önemlidir. Bazen bir duvarın tamamında ya da bir bölümünde kullanılan aynalar odanın geniş bir görünüme kavuşmasını sağlarken, dekoratif açıdan da hoş bir görünüm yaratabilmektedir.

Olabildiğince Aydınlık Aranlar Yaratın

Küçük evlerin daha yaşanılası bir görünüme kavuşmasında sizlere yardımcı olabilecek bir diğer dekorasyon önerisi alanlarınızı aydınlatmanızdır. Dekorasyon fikirleri arasında da sıklıkla geçen aydınlıktan olabildiğince yararlanma konusu, özellikle küçük evlerde son derece işe yarayan bir dekorasyon hamlesidir. Bunun için duvarlarınızda ve mobilyalarınızda açık renkleri tercih edebileceğiniz gibi, pencere ve camların önlerini olabildiğince serbest bırakabilir ve ışıklandırma konusunda daha hassas davranabilirsiniz.

Küçük Evlere Küçük Mobilyalar

Son olarak küçük ev dekorasyonu hepinizin malumu bir diğer tüyo, küçük mobilya tercihidir. Gereksiz büyük mobilyalar alanlarınızı daraltacağı ve rahatsız bir ortama dönüştüreceği için tercih edilmemelidir. Dekorasyon önerileri konusunda özellikle küçük mobilyalar tercih etmeye özen gösterebilmelisiniz. Hatta küçük bir odada tek bir kanepe ya da tekli koltuklar tercih ederek, odanızın daha ferah olmasını sağlayabilirsiniz.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler