Tek Katlı Prefabrik Ev 40 m2 (1+1) Dış Cephe Betopan Yalı Baskı Kaplama PREFABRICATED HOUSES BUILDINGS | KOLAY PREFABRIK Klasik Evler prefabrik,prefabrik ev
Tek Katlı Prefabrik Ev 40 m2 (1+1) Dış Cephe Betopan Yalı Baskı Kaplama PREFABRICATED HOUSES BUILDINGS | KOLAY PREFABRIK Klasik Evler prefabrik,prefabrik ev

KolayPrefabrik.com‘un sunduğu bu prefabrik ev planı; prefabrik yazlık ev, prefabrik bahçe evi, prefabrik bağ evi gibi kullanımlar için uygundur. Bunların yanında müstakil toplu konut yazlık projeleri içinde ideal bir plana sahiptir.

Proje Kod: 040-1S-040-01

Ev Alanı: 40 m2

Salon: 19 m2

Mutfak: Salonda Açık Mutfak

1 Oda: 10 m2

Banyo: 5 m2

Veranda: 5 m2

Prefabrik Ev 10 cm. kalınlığında ısı yalıtımlı dış duvarlar ve 6 cm. kalınlığında ısı yalıtımlı iç duvarlardan oluşur. Duvar yüksekliği 250 cm.’dir. Tavan arasında yalıtım için Camyünü kullanılarak komple bütünleyici yalıtım uygulaması yapılmaktadır. Duvarlar ve çatı birbirine metal bağlantı elemanları aracılığıyla vidalı sistemle bağlanmaktadır. Bu mekanizma depreme dayanıklılığı sağlamaktadır.

Bu prefabrik konut genel prefabrik evlerin en önemli özelliklerinden olan ısı yalıtımı ve depreme dayanıklılık özelliklerini en optimum seviyede taşımaktadır. Ayrıca duvarların yapımında kullanılan panel levhanın Çimentolu Yonga Levha / Fibercement Levha ve tüm bağlantı aksamlarının metal olmasından dolayı yangına karşı malzemelerin özellikleri düzeyinde dayanıklıdır.

Prefabrik Evin standart çatı örtüsü olarak Kırmızı Ondüline Levha ya da Kırmızı Fırın Boyalı Galvaniz Sac kullanılmaktadır. Dış kapılar Çelik Kapı olup, iç kapılar Panel Amerikan Kapı olarak uygulanmaktadır. Tüm pencereler Pvc olarak üretilmekte ve tüm coğrafi bölgeler ısı yalıtımlı çift cam kullanılmaktadır.

Prefabrik Evin tüm sıhhi tesisat ve aksesuarları, elektrik tesisat ve armatürleri plan ve şartnameye uygun şekilde yapılmaktadır.

KolayPrefabrik.com Prefabrik Evleri;

Çevreye duyarlıdır

Hızlı ve ekonomiktir

Temiz ve moderndir

Depreme dayanıklı ve ısı yalıtımlıdır

Tüm coğrafi bölgelerde kullanıma uygundur

Emeği geçenler: http://kolayprefabrik.com
Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler