Bu Benim Tarzım Diyebilcekmisiniz Hadi Bakalım, Evinin Ustası Evinin Ustası Modern Oturma Odası
Bu Benim Tarzım Diyebilcekmisiniz Hadi Bakalım, Evinin Ustası Evinin Ustası Modern Oturma Odası

Ev Dekorasyonu Tarzları Arasında Country, Rustk, Modern Klasik gibi tarzları burada derledik.

Şatafatı severim Kafasında iseniz: Klasik Ev Dekorasyonu Tarzı Mobilyada, avizede, perdede, aynada, aksesuarda yani evin her yerinde bir şekilde el işçiliği ve göster olsun isteyenlerdenseniz. Klasik Ev Dekorasyonu sizin tarzınız. Mobilyaların el işçiliği ile detaycı yapınızı, aksesuarlarda cam işçiliğindeki parıltı ile içinizin ışıltısını, avizeler ile ağırlığınızı anlatabilirsiniz. Kapitone tarzı kumaş ve genelde renk tercihlerinde ise krem rengi gibi renkler tercih ediliyor.

Şehirleşen Dünyada: Modern Ev Dekorasyonu Tarzı

Modern Ev dekorasyonu tarzı hayatın olağan akışı içerisinde genel olarak hızlı hayatlar, hızlı kararlar ve olağanlığı bize anımsatıyor olsa da. Belki buna mecbur kaldığımız, bizi buna iten sebepler. Modern Ev Dekorasyonuna gelirsek ev içinde genellikle sade tercihler, odayı renklendiren aksesuarlar mutfak tezgahlarında ev aletleri gibi dokunuşlar ile Modern dekorasyon tarzını hayatınızda kullanabilirsiniz. Eşyalarda düz çizgi kullanımı, kumaş seçimlerinde deri, süet veya yün içerikli seçimler, aydınlatmada avize yerine lambeder yani spot ışık kullanımı ile ev içi sade ve kullanışlı bir hava oluşturabilirsiniz.

Sadeliğin son noktası: Minimalist Ev Dekorasyonu Tarzı

Minimalist Ev Dekorasyonu Tarzı ile hayatınızda tamamen bir sadelik bir uhreviyet gibi bir yöneliş sağlayabilirsiniz. Ev içinde sade, açık renkler, düz çizgiler, aksesuar kullanımı azaltılmış, mutfak tezgahlarının üzeri boş bırakılmış ve yerde halı kullanımından dahi kaçınılmış bir dekorasyon tarzıdır. Doğaya dönüş: Rustik Ev Dekorasyonu Tarzı Evin içinde ahşap tema ile kurulmuş mobilyalar, yeşilin ve doğanın temalarına yer veren aksesuarlar, Rustik Dekorasyonda ahşap işlenmeden kullanılır. Eskitme tarzı mobilyalar ile de bir bütünlük içerisinde evin içindeki doğallık korunmaya çalışılır. Genel de bize uzak gibi dursa da bizim adı konmamış köy evi gibi bir havasını yansıtır. Ama tam bizim köy evimiz gibi de düşünmemek lazım. Biraz tarihsel farklılık ortaya çıkmaktadır.

Memleket kokan dekorasyon: Country Ev Dekorasyonu Tarzı

Country kelime manası olarak memleket anlamına gelmektedir. Dekorasyondaki terim manasına gelirsek insanın yaşadığı coğrafyanın özelliklerini evinde barındırması. Bu çizgide bir tasarım yaptırmasıdır. Mesela Safranbolu Evleri veya en geneli ile Osmanlı Konakları da diyebiliriz. Country tarzı dendiğinde genel aklımıza gelen tarzlar İngiliz, Fransız ve Amerikan kültürünün yansıttıkları çizgiler ile karşımıza çıkmaktadır. Biraz içeriğine girersek küçük ebatlı halılar, ahşap temalı odalar, renk tercihi olarak sarı veya bej göze çarpmakta

Tiyatro sahnesi: Retro Ev Dekorasyonu Tarzı

Gençliğin ateşiyle dünyada meydana gelen ani değişimlere verilen tepkiler insanı iyide kötüde olsa elinde olana sahip çıkmaya itmiştir. Burada 60’lı ve 80’lii yıllar arasında üretilen ve kullanılan malzemelerin evlerin içinde mobilya, aksesuar veya herhangi bir yerinde kendine yer bulabilmesidir. Yani bir antikacı veya bit pazarına giderseniz evinizin dekorasyonu için gereken her şeyi temin edersiniz.

Geometrinin Dekorasyonu:Art Deco Ev Dekorasyonu Tarzı

Art Deco Dekorasyon ile hayatlarınızda sadelik, şıklık ve belirginlik, zıtlıkların uyumu bir arada bulunmaktadır. Evinizin duvarlarında koyu renk ve beyaz aksesuarlar, geometrik desenli beyaz renkli kırlentler, Aydınlatma ekipmanları ve bu bütünlüğü sağlayan perdeler bulunmaktadır. Art Deco Dekorasyonda unutulmaması gereken nokta aydınlatmanın doğru yerde doğru şekilde kullanılması gerektiğidir.

Vintage Ev Dekorasyonu Tarzı Belirli bir dönemi ele alamdan genellikle mobilya üzerinde etkisini gösteren oval çizgiler ve ahşap temalı mobilyalardır. Saydığımız Ev Dekorasyonu Tarzları arasında yakın benzerlikler buluna bilmektedir. Hiç bunlara bu kadar kafa yormadan da size bir yol haritası çizmek isteyen Ev Dekorasyon Şirketleri için Evinin Ustası firmaları hazırdır.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler