100 TL’ den Az Bütçe ile Ev Dekorasyonu, Evinin Ustası Evinin Ustası Akdeniz Oturma Odası
100 TL’ den Az Bütçe ile Ev Dekorasyonu, Evinin Ustası Evinin Ustası Akdeniz Oturma Odası

Evinizin dekorasyonundan sıkıldınız ve yenilemek istiyorsunuz. Fakat bir yandan da masraflar sizi düşündürüyor. Peki bu durumda yapılabilecek bir şey yok mu?

Ev dekorasyonunda evinizin havasını ilk günkü gibi korumak gerçektendezor bir iştir. Özenerek dekore ettiğimiz evimiz, zaman geçtikçe gözümüze eskisi gibi etkileyici gelmemeye başlar. Bunun en büyük nedenlerinden biri mobilyalarımızın yıpranması ve aksesuarlarımızın eskimesi. Ayrıca sürekli aynı renk ve objeleri görmekte evimizin dekorasyonunu eskisi gibi cazip kılmıyor. Bu nedenle mobilya ve eşyalarımızda değişiklik yapmak istiyoruz. Fakat günümüzün ekonomisinde sırf can sıkıntısı için tüm bu eşyaları değiştirmek ekonomik yönden pek sağlıklı değil. Peki evimize ekonomik ve pratik olarak nasıl yeni bir dekorasyon yapabiliriz. Buyrun sizler için 100 liranın altında evinizi tekrar canlandırabilecek 10 fikir.

Haydi Başlıyoruz
1- Banyo Fayanslarının Derz Kalemi ile Yenilenmesi

Banyonuzun size eskisi gibi çekici gelmemesinin en büyük nedeni fayansların eskisi gibi parlak görünmüyor olmasıdır. Fayanslarınızı temizlik ürünleri ile parlatıp derz kalemi gibi onlara ilk gün havası verebilirsiniz.

2-Tezgahınıza Led ile Farklı Bir Hava Verin

Evinizin havasını etkileyen en ekonomik unsurlardan biri kullandığınız ışıklardır. Sizde cebinizi zorlamadan mutfağınızda aydınlatma şeritleri kullanalak farklı bir hava verebilirsiniz.

3-Canlı Renkler Her Zaman Yeni Gösterir

Salon veya Yatak odanızda değişim yapmanın en kolay yolu yeni nevresimler veya yeni kırlentler almaktır. Odanızı sıkıcı hale getiren en büyün etken, hep aynı rengi görüyor olmanızdır. Bu nedenle yaşam alanlarınızdaki renkleri farklı ve dönüşümlü olarak değiştirmelisiniz.

4-Paspasınızı Değiştirin

Evinize girerken gördüğünüz ilk şey paspasınızdır. Her gün girdiğiniz evin önünde alıştığınızdan farklı bir paspas görmek enerjinizi yeniliğin olduğu yöne çekecektir. Hatta bunun yanı sıra evinizin girişinde anahtarlık gibi küçük objeler kullanıyorsanız az bir maliyetle bunları da yenileyebilirsiniz.
5-Duvarlarınız için Sticker

Bir ev dekorasyonu‘ nun havasını etkileyen ve fark yaratan yerler duvarlardır. Bu nedenle duvarlarınızda yapmış olduğunuz ufacık bir değişiklik bile evinizin havasını tümden değiştirmeye yeterli olabiliyor. Birbirinden şık stickerlar ile evinizin dekorasyonunda köklü bir değişiklik yapmış gibi olursunuz.
6-Musluk Bataryalarınızı Değiştirin

Banyo ve mutfağınızın size eski gibi gelmesinin bir diğer nedeni de musluk bataryalarınızdır. Ekonomik bir musluk bataryasının banyo ya da mutfağınızda yaratacağı yeni havaya siz bile şaşıracaksınız.

7-Çiçekler Her Zaman Taze Gösterir

Yenilik katmanın diğer bir unsuru tazeliktir. Ve bunu en iyi canlı çiçeklerle elde edebilirsiniz. Evinizin dekorasyon tarzına ve rengine göre canlı çiçekler seçip yaşam alanlarınızı daha iç açıcı bir hale getirebilirsiniz.

8-Günümüzün Dekorasyon Trendi Hasır

Son zamanların en çok kullanılan dekorasyon objelerinden biri de doğal görünümlü hasır sepetlerdir. Hasır sepetler ile bütçenizi zorlamadan evinize modern ve doğal bir görünüm sağlayabilirsiniz.

9-Çerçeveli duvar resimleri

Duvarların ev dekorasyonu‘nda ne kadar önemli bir etken olduğundan bahsetmiştik. Duvarlarınızı sade çerçevelerle süsleyebilir, hatta zaman zaman içindeki resimleri değiştirip, dekorasyonuzu taze tutabilirsiniz.

10-Fazla Eşyaları Elinizden Çıkartın.

Evet bu fikir 1 lira bile değil. Evinizde, özellikler yaşam alanlarınızda kullanmadığınız fazla eşyaları atın. Günümüzün dekorasyon trendi minimalizm. Ayrıca ne kadar fazla az eşya olursa yaşam alanınız o kadar ferahlık hissi verir.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler