>
Rock’n Roll ruhu duvarlarınızda!, HannaHome Dekorasyon HannaHome Dekorasyon Modern Duvar & Zemin Duvar Kağıtları
>
Rock’n Roll ruhu duvarlarınızda!, HannaHome Dekorasyon HannaHome Dekorasyon Modern Duvar & Zemin Duvar Kağıtları

Almanya’nın ünlü milyonerlerinden Roberto Geissini, kendi adını taşıyan markası ile gardıroplarımızdan sonra şimdi de Rasch markası için özel olarak tasarladığı duvar kağıdı koleksiyonu ile yaşam alanlarınızı baştan aşağı değiştirecek…

“Uzun bir süredir hayat stilimizi yansıtan, ürünleri ile gerçekten bizi etkileyen bir marka arıyor ve bulamıyorduk. Bu yüzden kendi adımızı taşıyan ve tamamen bizi yansıtan bir marka yarattık. Rasch ile birlikte bambaşka bir boyut kazanan Roberto Geissini markası, ev dekorasyonuna da rock’n roll ruhunu taşımak isteyenler için birbirinden cool tasarımlara sahip!” Roberto Geissini

Klasik damask desenlerden mutfak ve banyolar için tasarlanan kolaj desenlerin yanı sıra Roberto Geissini'nin elmas kafataslarından kamuflaj desenlerine, pırıltılı kalplerden kanat figürlü silah desenlerine uzanan sıra dışı tasarımları ile artık siz de evinizi Carmen ve Roberto Geissini ile aynı stilde dekore edebilirsiniz!

Kadifemsi, parlak ve ışıltılı dokunuşları ile bir rock yıldızının hayatını yansıtan tasarımları bir araya getiren “Blue Velvet” duvar kağıdı koleksiyonu, rock’n roll hayranlarının en sevdikleri parçaları bulacakları birbirinden farklı ve gösterişli alternatiflere yer veriyor.

Tüm Rasch koleksiyonlarında olduğu gibi, kalite ve teknik özellikleri ile fark yaratan modern ithal duvar kağıdı koleksiyonu, kolay temizlenebilmesi, güneş ışınlarına dayanıklı olması, ekolojik olması, RAL ve CE sertifikaları güvencesinde insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmaması gibi birçok kullanım avantajına da sahip.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler