Ses Yalıtımı Nasıl Yapılır, Ses Akustik Ses Akustik Çatı teras Ahşap Ahşap rengi
Ses Yalıtımı Nasıl Yapılır, Ses Akustik Ses Akustik Çatı teras Ahşap Ahşap rengi

Günümüzde birçok mekânın zorunlu ihtiyaçlarından biri haline gelen ses yalıtımı, farklı malzeme ve tasarımının bir araya getirilmesiyle yapılan, uzmanlık isteyen bir hizmet sahasıdır. Kullanılan malzemenin doğru seçilmesi, yalıtım montesi yapılacak ortamların deneyimli bir ekip tarafından incelenerek uygulanması son derece önemlidir.

Ses yalıtım malzemeleri, hem hazır hem de özel olarak uygulanan birçok farklı model ve çeşide sahiptir. Güvenilir ve garantili malzeme ile hazırlanan yalıtım ekipmanlarını ve konusunda uzman bir ekibi tercih ederek, yıllar boyu bozulmadan yapısını koruyan ses yalıtım sistemlerine sahip olabilirsiniz. Ses yalıtımı, temelde yüksek seslerin, yankı veya gürültülerin ortadan kaldırılması için farklı ekipmanlarla uygulanan bir yöntemdir.

Akustik paneller, akustik süngerler, yumurta süngerler, piramit süngerler, bariyerler, titreşim engelleyici maddeler ve bantlar gibi birçok çeşide sahip yalıtım malzemeleri kullanılarak yapılan ses yalıtımıyla sesin izole edilmesini sağlamak mümkündür. Öncelikle yüksek seslerin ve gürültünün ortadan kaldırılması için çeşitli ses yalıtım sistemleri uygulanır. Bunun dışında yalıtma işlemleri, ortamdaki seslerin kaliteli olarak alınması için de kullanılabilmektedir.

İstenmeyen sesleri, çınlama veya yankıları ortadan kaldıran yalıtım malzemeleri sinema, stüdyo gibi ortamlarda istenen seslerin ön plana çıkmasını sağlar ve akustik bir düzen oluşturmaya yardımcı olur. Ülkemizde ses yalıtımı konusunda birçok öncü kuruluşa hizmet sunan firmamız, sesin kalitesi ve gürültünün giderilmesi istenen ortamınıza göre size en iyi sonucu verecek malzemeleri önerir. Ses yalıtımı ürünleri ve uygulanması konusunda daha detaylı bilgiye sahip olmak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Kaynak: http://www.sesakustik.net/ses-yalitimi/ses-yalitimi-nasil-yapilir.html

Telefon : 0216 498 89 81 --- 0533 966 28 57 – Özkan DEMİRCAN

Malzeme: Ahşap
Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler