Motorlu Pergola Sistemleri, PERGOLA A.Ş. PERGOLA A.Ş. Modern Balkon, Veranda & Teras Aluminyum/Çinko
Motorlu Pergola Sistemleri, PERGOLA A.Ş. PERGOLA A.Ş. Modern Balkon, Veranda & Teras Aluminyum/Çinko

Pergola A.Ş. özel motorlu tente

sistemiyle her mevsimin sorunlarını çözüme dönüştüren kalıcı, estetik ve minimalist bir çabanın ürünü olan Pergola markası altında motorlu tente sistemlerini, sanatın yapıcı, çözümleyici ve evrensel enerjisinden esinlenerek yeniden tasarlamaktadır.

Pergola A.Ş. Pergola motorlu tente sistemleriyle, her türlü hava şartında ideal korumayı sağlar. Özel tente kumaşı sayesinde Pergola motorlu tente sistemleri güneş, yağmur ve rüzgara karşı yüksek koruma sağlayarak; size bahçe, balkon, veranda, teras gibi açık alanlardan en iyi şekilde yararlanabilme imkanı sunar. Pergola motorlu tente sistemi, çevresine uygulanabilen çeşitli kapama sistemleri ile bütünleştirilerek tam kapalı bir mekan haline dönüştürülebilir.

Pergola A.Ş. nin ürettiği motorlu Pergola tente sistemi, özel gergi sistemi ile kolayca açılıp kapanabilen, otomasyonlu, raylı tente sistemi olarak tasarlanarak hayatınıza yeni bakış açıları kazandırır.

Pergola A.Ş. sizlerin isteklerine göre hazırlamış olduğu özel tente kumaşlı, açılır kapanır tavanlı motorlu pergola tente sistemlerindeki LED aydınlatma sayesinde gece ve gündüz farkını ortadan kaldırarak günün her vaktinde yaşanabilir mekanlar oluşturmaktadır.

Renk: Gri
Malzeme: Aluminyum/Çinko
Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler