Barbara Schöneberger imzalı sıra dışı bir koleksiyon: “Barbara Home Collection” , HannaHome Dekorasyon HannaHome Dekorasyon Kırsal Duvar & Zemin Duvar Kağıtları
Barbara Schöneberger imzalı sıra dışı bir koleksiyon: “Barbara Home Collection” , HannaHome Dekorasyon HannaHome Dekorasyon Kırsal Duvar & Zemin Duvar Kağıtları

Ünlü tasarımcı Barbara Schöneberger’in “Barbara Home Collection” duvar kağıdı koleksiyonu ile stil sahibi mekanlar yaratın!

“Her zaman iyi ve güvende hissetmek istediğimiz en özel yer; evlerimizdir… Bizi adeta dış dünyadan koruyan bir koza gibidir. İşte tasarımlarım ile ben de içinde kendinizi güvenli, rahat ve konforlu hissedeceğiniz sıcak bir atmosfer yaratmak istedim.” diyen ünlü Alman oyuncu ve şarkıcı Barbara Schöneberger’in Rasch markası için özel olarak tasarladığı “Barbara Home Collection” duvar kağıdı koleksiyonu ile birbirinden renkli tasarımları evinize yansıtabilirsiniz!

Barbara Schöneberger’in, misafir odasındaki halıdan, sergilerde etkilendiği resimlerden ve hatta hayallerinden ilham alarak tasarladığı duvar kağıdı koleksiyonu “Barbara Home Collection”; sıcak, sofistike ve rahat bir atmosfer yaratmak isteyenler için benzersiz alternatifler sunuyor.

Kilim motiflerinden yağlı boya efektli ağaç ve dalga desenlerine, büyük ölçekli çiçeklerden dragon motiflerine uzanan tasarım seçenekleri ile siz de evinize sıra dışı bir stil kazandırabilirsiniz!

Tüm Rasch koleksiyonlarında olduğu gibi, kalite ve teknik özellikleri ile fark yaratan özel tasarım duvar kağıdı koleksiyonu, kolay temizlenebilmesi, güneş ışınlarına dayanıklı olması, ekolojik olması, RAL ve CE sertifikaları güvencesinde insan sağlığına zararlı hiçbir maddeyi barındırmaması gibi birçok avantajı ile de ön plana çıkıyor.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler