MOVİ 2+1 MOBİL EV , MOVİ evleri MOVİ evleri Müstakil ev
MOVİ 2+1 MOBİL EV , MOVİ evleri MOVİ evleri Müstakil ev

MOVİ evleri konteyner teknolojisini kullanarak estetik ve konforlu mobil yaşam alanları üreten bir firmadır. 

Üretim aşamasında yapısal olarak 3 ayrı kategoride ürün kullanılmaktadır. 

Birinci ürün kategorisinde hafif konstrüksiyon taşıyıcılı konteyner sistemleri vardır.

İkinci ürün kategorisi ise 20 DC ve 40 DC ya da 40 HC yük konteynerlerinin modifiye edilmesiyle oluşturduğumuz yapılar bulunmaktadır.

Üçüncü ürün kategorisini ise sabit ya da ruhsatlı karavan tipi tiny house yapılar oluşturmaktadır.

İlk ürün grubundaki yapıların ikinci ve üçüncü kategorideki ürünlerimize görece daha ekonomik olması bir avantaj oluşturmaktadır. 

İkinci kategorideki ürünlerimizin ise sağlamlığı, dolayısıyla daha uzun süreli kullanım ömrü, çok katlı yapılar için uygun taşıyıcı sisteme sahip olması ve özgün tasarımlara olanak vermesi gibi avantajları nedeniyle tercih sebebi olmaktadırlar.  

Üçüncü kategorideki tiny house ürünlerimiz tamamen ahşap olup, içerisinde tercihe göre 2 adet loft kat bulunmaktadır. Tek modülden oluşan bu ürünler minimal yaşam felsefesine uygun yapılardır.

Bu üç kategori ürün arasındaki fark tamamen yapısaldır. Ürünlerimizin tamamında yüksek standartta ısı izolasyonu sağlayacak şekilde gerekli tüm önlemler alınmaktadır. 

Tüm ürünlerde gerek içeride gerek dışarıda kullanılan malzemeler, standart olarak konutlarda kullanılan malzemelerden oluşmaktadır. Dolayısıyla ürünler hem estetik hem de konfor açısından tamamen ev/villa standardındadır. 

Ayrıca müşterilerimizin gerek içeride gerek cephede kullanılacak tüm malzemelerle ilgili renk/cins/marka seçimleri konusunda diledikleri farklı alternatifleri tercih etme seçenekleri bulunmaktadır.

Ürünlerimizin avantajlarını şöyle sıralayabiliriz: ürünlerimiz mobildir, rijit ve solid beton temel sistemler gerektirmez. Bu nedenle imarı olmayan bölgelerde yerel yönetimlerce tölerans gösterilen yapılardandır. Ürünlerimizin tamamı fabrika şartlarında imal edilmiştir. Yerinde sadece modüllerin birleştirme işlemi yapılmaktadır.  

Elektrik aboneliğinin alınmasının imkânsız ya da çok maliyetli olduğu durumlar için ürünlerimizin standart imalatlarına ek olarak güneş ve rüzgâr enerjisinden elektrik üretimini sağlayacak paket sistemler eklenmesi mümkündür. 

Dilendiğinde ürünlerimizin tamamı smart home (akıllı ev) teknolojisine uygun olarak üretilebilmektedir. 


Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler