En ekonomik fiyatlı satılık prefabrik hazır dublex Karmod evler KARMOD PREFABRICATED TECHNOLOGIES konteyner,prefabrik,prefabrik ev,konteyner ev
En ekonomik fiyatlı satılık prefabrik hazır dublex Karmod evler KARMOD PREFABRICATED TECHNOLOGIES konteyner,prefabrik,prefabrik ev,konteyner ev

En ekonomik fiyatlı satılık prefabrik hazır dublex Karmod evler

Karmod Hazır lüks çelik evler son teknoloji ve modernden klasiğe farklı tercihlere özel konut çözümleri sunan Karmod Ev Türkiye’nin yapı sistemine ve kültürüne yeni tarzlar sunarak yeniliklerle buluşturmayı hedefliyor. Karmod Hazır Ev, Çelik Prefabrik Evler, Hafif çelik ve prefabrik konutlarıyla getirdiği yeni tarz yapı teknolojisi, farklı alternatifli dekoratif cephe kaplamaları ve her mekâna özel butik konut projeleriyle prefabriğe yeni bakış getirmeyi amaçlıyor.

Karmod Prefabrik, Türkiye ile beraber yurt dışında birçok ülkede insanların yaşam kalitesini yükselterek onları konforla buluşturacak yenilikçi konut tarzları hedefiyle yola çıktı. Dört mevsim mutlu kullanım ve güvenlikli bina modeliyle Karmod, Türkiye’mize özgü mavi ve yeşille iç içe yaşama konut kültürüne katkı sağlıyor. Biliyoruz ki birçok insanın hayalinde doğayla iç içe, deniz manzaralı, geniş bir bahçesi ile havuzu olan ama aynı zamanda konfor, modern ve sevdikleriyle mutlu yaşayacakları huzurlu bir ev arzusu var. Elbette böyle bir ev için hem coğrafi konum hem de mimari tasarım çok büyük önem taşıyor. Bu yazımızda konu ettiğimiz ev de tam da hayallerinizi süsleyecek mimariye ve göz alıcı bir tasarıma sahip olmasıyla sayfalarımızda öne çıkan konut projelerinden biri.

 Müstakil bir Konutta Yaşama Özlemi

Şehrin cazibesiyle beraber trafik karmaşasından, çok katlı boğucu daire konut tarzlarından sıkıldı modern insan. Öyleki kalabalık, gürültü ve stres ortamından sıkılarak müstakil bir hayat özlemi hepimizin içindeki duygu. Karmod Ev konseptiyle, geçmişteki mutluluk ve sıcaklığın yaşandığı aile ortamıyla beraber daha içten dostlukların kurulduğu güzel bir hayata özlem duyanların arzularını gerçekleştiriyor. Sıcak bir yuva kültürünün konfor beklentisiyle harmanlandığı özgün tasarımlar Karmod Evlerin öne çıkan farkı. Çok sayıda ergonomik kullanımdaki estetik butik tasarımlarla beraber özel konseptli toplu konutlar Karmod ’un hizmet verdiği projeler arasında yer alıyor. Tasarımlara müşteri hayallerinden doğan yenilikçi fikirler özenle yansıtılıyor. Karmod Ev modeliyle ortalama 10 gün ile 1 ay içerisinde arzu ettiğiniz mekânda yeni evinizde sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu yaşama başlamanız çok kolay.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler