Karmod Evler KARMOD PREFABRICATED TECHNOLOGIES prefabrik,prefabrik ev,karmod
Karmod Evler KARMOD PREFABRICATED TECHNOLOGIES prefabrik,prefabrik ev,karmod

Ev beklentilerimiz nüans aralıklarıyla farklılık gösterse de genel olarak değerlendirdiğimizde her insanda aynıdır. Peki nedir bu beklentiler? Estetik, konfor, yapı güvenliği, huzurlu ortam sunması gibi değerler ilk akla gelenler. 

Bu beklentilerle ev sahibi olmak isteyenler için “hazır ev” yapı tarzıyla üretim yapılan bir ev modeli önerimiz olacak. Karmod Ev. Karmod Ev 3H diye özetlenen sistemle üretilip inşa ediliyor. Bu sistemle müşterinin çoğunlukla hızlı ev sahip olma beklentileri en ideal karşılığını bulurken aynı zamanda estetik, konfor ve yapı güvenliği de ileri düzeyde göz önünde bulundurulan önemli unsur olarak dikkat çekiyor. 

3H sistem şu şekilde izah buluyor Karmod Ev’de; öncelikle teknolojik ‘hızlı üretim’ üretim sistemine sahip. Uluslararası nakliye taşımacılık standartları göz önüne alınarak üretim yapıldığından ‘hızlı kolay nakliye’ avantajı. Diğer önemli detay ise dünyanın neresinde olursa olsun detaylara inen montaj çözümlemeleriyle yerinde ‘hızlı kurulum’. İşte bu 3 kolaylık ve avantaj Karmod Ev’de 3H kuralı olarak isimlendiriliyor. 

Karmod bu sistem üretimiyle dünyanın bir çok ülkesinde bireysel müstakil evden toplu konut projelerine varana kadar çok sayıda konutun üretim ve kurulumunu gerçekleştiriyor. Tasarımlarına müşteri beklenti tarzlarının da özenle yansıtıldığı Karmod Ev modelleri sunduğu ekstra estetikle beraber içerisinde barındırdığı aileye verdiği güvenle de hayal edilenin ötesinde konfora sahip.  

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler