Karmod Prefabrik Evler KARMOD PREFABRICATED TECHNOLOGIES prefabrik ev,prefabrik,karmod,hazır ev
Karmod Prefabrik Evler KARMOD PREFABRICATED TECHNOLOGIES prefabrik ev,prefabrik,karmod,hazır ev

İnsana özel her şeyde ‘en iyi’ ve ‘en güzel’ değerlendirmesi her zaman değişkendir. Birbirine karekter olarak çok yakın bildiğimiz iki insan arasında bile bu konularda ortak bir beğeni uzlaşısı yakalanamaz çoğu zaman. Kimi renkli giyinmeyi sever kiminin de siyah ve gri tonlar favorisidir. Kimi arabanın seri hareket eden spor modellerine tutkundur diğeri de estetik olanına. İşte ev beğenisi de bu farklılıklardan biri.

“Dünyanın En İyi Evini mi İstiyorsunuz?” sorusunu sorma nedenimiz de tamamen kişiden kişiye farklılık gösteren beğeni ve tutkularla ilgili. Bu olgudan hareketle Karmod Ev 1986 yılından bugüne tecrübesiyle farklı tutku ve beğenilerin ortak özelliklerini yakalama çabasıyla sonsuz hayallere hitap eden ev tasarımları hazırlıyor. Her biri tasarım uzmanlarınca estetikten konfora özenle hazırlanan çok sayıda Karmod Ev modellerinin içerisinde hayallerinizi süsleyen sizin için ‘Dünyanın en iyi evi’ duygusunu yaşayacağınız evi mutlaka bulacaksınız.

Hayal, özlem ve beklentilerinizi bulacağınız, sizi mutlu kılacak ev modellerine biraz daha yakından bakalım. Karmod Ev tasarımları yukarıda da belirttiğimiz gibi geçmişe uzanan bir tecrübenin ürünü. Tecrübeyle beraber bugüne kadar Karmod’dan ev sahibi olan binlerce müşterimizin bize yön veren olumlu geri dönüşlerini de unutmamak lazım. Karmod Ev’in ergonomiden, fonksiyonel kullanım sunan tasarımlarındaa müşterilerimizin değerli önerileri hayat buldu.

Sağladığı avantajlar ve iç konforuyla size mutluluk sunan eviniz diğer yandan ona dışardan bakanları imrendirecek bir estetiğe sahip. Her detay beklentilerinizi iyi analiz etmiş profesyonel ekiple özenle tasarlandı. Beklentilerinizin de ötesinde avantajlar içeren Karmod Ev’in sizi mutlu edecek bir diğer önemli özelliği kısa sürede inşaat ve kurulum süresinin tamamlanabiliyor olmasında gizli. Örnek vermek gerekirse 100 metrekarelik güzel bir ev ortalama bir hafta gibi kısa sürede ön üretimi gerçekleştirilerek Karmod’un profesyonel ekiplerince 4-5 günlük sürede yerinde kurulumla mutluluğunuz için teslim ediliyor.

Villa konforunda hazırlanan Karmod Evler tek katlı veya iki katlı olarak çok sayıda ergonomik planlarda üretim yapılıyor. 1+1, 2+1, 3-1 veya çok daha fazlası tarzınız neyse hayalinizdeki plandaki evi Karmod’da mutlaka bulacaksınız. Bugün Türkiye ile beraber Dünyada binlerce aile Karmod organizasyonuyla kısa sürede ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.  

Peki süreç nasıl işliyor? Karmod’la Ev sahibi olmanın yolu çok kolay. Dilerseniz web sitelerimiz üzerinden inceleyerek veya arzu ederseniz size en yakın showromlarımızın birinde evlerimizi yakından görerek satınalma sürecini hemen başlatabilirsiniz. Karar vermeniz durumunda üretim sürecine alınan hayalinizdeki yeni evinizde en fazla 1 ay gibi kısa bir sürede sevdiklerinizle beraber mutlu bir yaşama adım atabilirsiniz.  

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler