YASTIK BY RIFAT ÖZBEK'LE YILBAŞI, Yastık By Rıfat Ozbek Yastık By Rıfat Ozbek Modern Oturma Odası Aksesuarlar & Dekorasyon
YASTIK BY RIFAT ÖZBEK'LE YILBAŞI, Yastık By Rıfat Ozbek Yastık By Rıfat Ozbek Modern Oturma Odası Aksesuarlar & Dekorasyon

Yılbaşında sevdiklerinize armağan edebileceğiniz mükemmel bir hediye arayışındaysanız Yastık By Rıfat Özbek’te sizleri birbirinden şık tasarımlar bekliyor.

Ünlü tasarımcılar Rıfat Özbek ve Erdal Karaman, yeni koleksiyonları ModernOttoman’da kumaşlardan kadifeyi, kotonu, renklerden de mutluluğun simgesi kırmızıyı kullanarak yılbaşına özel, muazzam şıklıkta yastıklara imza attı. Osmanlı’nın ihtişamını yansıtan, 20. yüzyılın modern ve soyut sanatçılarından esinlenilerek hazırlanan koleksiyonda grafik dikişli desenler, Osmanlı’yı simgeleyen figürler ve yılbaşını niteleyen motifler dikkat çekiyor.

Her biri sınırlı sayıda üretilen koleksiyondaki parçaların ayrıcalığını yaşamak, sevdiklerine kalıcı ve değerli bir hediye sunmak isteyenler “ModernOttoman” tasarımlarına Yastık By Rıfat Özbek’in Nişantaşı ve Londra mağazalarından ulaşabilir.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler