Kuvars Tezgah İncir Dekor Mutfak üniteleri Kuvars çimstone tezgah,kuvars tezgah,gri tezgah
Kuvars Tezgah İncir Dekor Mutfak üniteleri Kuvars çimstone tezgah,kuvars tezgah,gri tezgah

Bu projemiz Aydın Kuşadası Davutlar Mahallesinde yer almaktadır. 3 katlı binanın zemin katında yer alan mutfağımız önünde bahçesi ve verandası mevcuttur. Ev sahiplerimizin istekleri doğrultusunda hazırladığımız mutfak tasarımına uygun olarak beyaz renkli mdflam gövdeye alt kapaklarda gri, üst kapaklarda beyaz membran kapak uygulanmıştır.

Kullandığımız membran kapaklar cnc tezgahlarda motifleri işlenerek elde edilmiş ve pvc membran kaplanmıştır. Bazı müşterilerimiz kapak tipini balon kapak olarak da tanımlamaktadır.

Kullanılan menteşe ve rayların tamamı Samet marka ve frenli sistemdir. Frenli sistem sayesinde kapak ve çekmecelerin gövdeye çarpması engellenmiştir. Kapakların çarpması sonucu oluşacak ses ve olası deformasyonlar bu sayede engellenmiştir.

Eviye dolabı altında alüminyum gofraj uygulanmıştır. Eviye dolabındaki olası su sızmalarına karşı bu sayede dolap gövdesinin zarar görmesi engellenmiştir.

Mutfağımızda tezgah olarak Çimstone marka kuvars tezgah uygulanmıştır. 870 Tundra modelindeki kuvars tezgah mutfak kapakları ile uyum sağlamıştır.

Tezgah arası fayansında Ege Seramik marka 60x120 cm ebatında Galaxy Koyu Gri Tam Parlak Rektefiyeli porselen seramik, sıfır derz olarak uygulanmıştır. Derzsiz döşenen seramik sayesinde duvarda bütünlük elde edilmiştir.

Bu mutfakta tercih ettiğimiz eviye 86x50 cm ebatında FRANKE Basis Granit Stone Grey Tek Göz Evye olmuştur.

Eviyeye monte edilen bataryamız ise Franke Active Plus Active Plus Fragranite Stone Grey dir.

Seçilen eviye ve batarya mutfağın tamamı ile uyum sağlamıştır.

Dolaplarda kullanmış olduğumuz kulplar bronz renginde seçilmiştir.



Renk: Gri
Malzeme: Kuvars
Emeği geçenler: İncir Dekor
Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler