Şahin Hukuk Bürosu, VERO CONCEPT MİMARLIK VERO CONCEPT MİMARLIK Ticari alanlar ofis,Ofis Alanları
Şahin Hukuk Bürosu, VERO CONCEPT MİMARLIK VERO CONCEPT MİMARLIK Ticari alanlar ofis,Ofis Alanları

Şahin Hukuk Bürosu projemizde tasarım alanı olarak İzmir Folkart Towers B Kule 18. katın tamamı kullanılmıştır.

Tasarımını yaptığımız her projemizde olduğu gibi bu projede de öncelikle kullanıcıyı tanımak ve anlamak önemliydi. Kullanıcı profili ve çalışma alanları kullanıcının ihtiyaçları tasarıma yön vereceği için iyi analiz edilmeliydi.

Bu anlamda Şahin Hukuk Bürosu, Türkiye'de yerli yabancı yatırımcılardan oluşan saygın kurum kuruluşlara hizmet veren, tecrübeli ve kalabalık bir kadro ile çalışan bir ofis.

Seçkin müşterilerinin karşılanıp ağırlanacağı, kalabalık toplantıların yapılacağı ve çok farklı alanlarda çalışan yönetici ve avukatların çalışacağı, rahat ve prestijli ofis ihtiyaçlarının karşılanması, tasarım kararlarımızın temelini oluşturdu.

Serkan Şahin ve Canan Şahin ile tasarım öncesi yaptığımız toplantıda aldığımız notlar neticesinde “çalışanların konforlu ve prestijli bir mekanda çalışmaları, şeffaf ve dolu alanların olduğu, firma yapısı ve prestijini yansıtacak çizgiler, renk ve malzeme kullanımıyla sıcak bir mekanda, elegan bir tasarım oluşturulması” konseptinde karar alındı.

Projemiz, 2 yönetici ofisi 9 Avukat odası, 1 küçük 1 büyük Toplantı odası (Büyük oda 15 kişilik) Asistan avukatlar için 12 kişilik açık çalışma ofisi, giriş karşılama, bekleme alanları mutfak, tuvaletler ve servis alanları olmak üzere yaklaşık 650 m2'yi kapsamaktadır. 

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler