< >
Su & Leke Tutmazlık Ürünler ve Uygulamalar, GÜLTEKİN MEFRUŞAT GÜLTEKİN MEFRUŞAT İç bahçe İç Dekorasyon
< >
Su & Leke Tutmazlık Ürünler ve Uygulamalar, GÜLTEKİN MEFRUŞAT GÜLTEKİN MEFRUŞAT İç bahçe İç Dekorasyon

Tekstil ve Deri Kaplaması, tekstil ve tüm kağıt ürünlerde su ve yağ iticiliği sağlamak için kullanılan su bazlı bir sızdırmazlık ürünüdür. Ürün liflerin çevresinde gözle görülemeyen ince bir yüzey filmi oluşturur. Su iticilik etkisi sayesinde işleme konulan tekstil ürünlerinde veya kağıt ürünlerde suyun etkisiyle oluşan nemlenme hızı ile kurum ,kahve v.b yoğun kir izi yapan maddelerle tekrar kirlenme özelliği önemli oranda düşürülür.

Ürünün tatbik edildiği tekstillerde su, kahve, leke bırakan kırmızı şarap ve hatta yağlı soslar damlacıklara dönüşerek kumaştan ayrılırlar.

Ürün kimyasal çözeltiler içermez, su esaslıdır ve çevre dostudur.

Tekstil ve deri kaplaması ürünü yünlü, ipekli, sentetik ve deriden mamul giysiler için kirleri iten, görünmeyen ideal bir kaplama malzemesidir. Ayrıca işleme tabi tutulan malzemelerin hava alışlarında, ele gelişlerinde ve görünümlerinde hiçbir değişiklik olmaz. Tekstil ve deri kaplaması ürünü her türden kumaşa uygulanabilir. Bunlar en hassas ipekten imal edilmiş kumaşlardan, pamuklu kumaşlara kadar uzanır.

*Yüzeylerde sıvılara karşı iticilik özelliği kazandırır.

– Kola, şarap, meyva suyu ve suyu iter.

– Leke tutmaz.

– Kolay temizlenir.

– Kirlere dayanıklı olur sararma yapmaz.

– Hava geçirgenlik özelliği vardır.

– Yağlara karşı dirençlidir.

– UV dayanıklı olur, solmayı önler.

Uygulama Yerleri : Tüm Kumaşlar ve Deriler, Mobilyalar, Perdeler, Döşemelikler, Tenteler, Ev Tekstilleri, Halılar, Özel Kostümler

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler