DARICA EV TASARIM PROJESİ ArchSia Zeminler Mermer teras, mutfak tasarımı, teras tasarımı, teras projesi, iç mekan tasarımı, salon tasarımı, oturma odası, yemek odası, ev tasarımı
DARICA EV TASARIM PROJESİ ArchSia Zeminler Mermer teras, mutfak tasarımı, teras tasarımı, teras projesi, iç mekan tasarımı, salon tasarımı, oturma odası, yemek odası, ev tasarımı

Darıca bölgesinde ikamet eden iş verenin bizlerden talep ettiği doğrultuda evleri için bir tasarımda bulunduk.

Modern bir eve sahip olmak isteyen ev sakinleri için her odaya farklı bir anlam yükledik. Küçük ve değerlendirilmeyen odayı hobi odasına çevirip gerek çocukların gerekse ebeveynlerin birlikte zaman geçirecekleri küçük, sıcak ve kullanışlı bir alana çevirdik.

Salonda eskiden kahverengi ve hantal mobilyalara sahipken şimdi modern, hareketli ve renk uyumu ile doyurucu bir odaya sahip oldu.

İki farklı banyosu olan evde tasarımları aynı yapmak yerine her ikisini de birbirinden oldukça farklı ve göz doldurucu, şık bir tarza bürüdük.

Çocukların odası için de alan dar olduğundan çok iyi kullanmamız gerekti. Pencerenin çocuklar için tehlike arz ettiği kanaatinde olup onlar için en doğru olan çalışma alanları ile pencere tehlikesini de ortadan kaldırmış olduk.

Ama bir evde en önemli olan yer her zaman giriştir, girişte özel mermerler ile yerlere şık ve zengin bir hava yaratıp, pirinç renklerle de o görünümü destekledik.

Kafe, otel, konut, villa, mağaza alanlarında ve müşteri istekleri doğrultusunda , klasik, modern, iskandinav, endüstriyel, (loft), vintage, fin, eklektik gibi akımlarda her mekanı kendi içinde yorumlayarak 3. boyutta projeyi işverene ofisimizde tv ye yansıtır ve sunarız.İşveren yorum ve doğrultusunda , gerekli revizeler ve ortak kararlardan sonra firmalarla ve ekiplerimizce istişare yapılır fiyatlar teklifi oluşur ve sunulur.Onayın ardından dalında uzman ekiplerimiz alçıpan , alçı işleri , mermer , boya , dekoratif boya, elektrik, mekanik, sıhhi tesisat, döşeme, tavan temizlik dahil büyük bir titizlikle ve takım oyunuyla anahtar teslimi yapılır.

Renk: Beyaz
Malzeme: Mermer
Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler