Rasch-Kids&Teens HannaHome Dekorasyon Modern Duvar & Zemin Duvar Kağıtları
Rasch-Kids&Teens HannaHome Dekorasyon Modern Duvar & Zemin Duvar Kağıtları

Rasch markasının çocuk ve genç odaları için tasarladığı yeni duvar kağıdı koleksiyonu Kids&Teens ile renkli bir dünyayı keşfe çıkın!

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markası, çocukların ve gençlerin canlı ve enerjik dünyasından ilham alarak hazırladığı yeni koleksiyonu Kids&Teens ile birbirinden farklı renk ve desenlerde duvar kağıdı seçenekleri sunuyor.

Koleksiyonda kullanılan kırmızı, turuncu, mavi gibi canlı renkler çocuk odalarına hareketli ve enerjik bir hava katacak, araba, baykuş gibi hayali arkadaşlar da çocukların renkli hayal dünyasına eşlik ederek, onların birer süper kahramanı olacak…

Özellikle pop-art temalar, jean desenler ile gençlerin stilini de yansıtan Kids&Teens koleksiyonu; sadece gençleri değil yetişkinleri de cezbedecek farklı pek çok tema sunarken, siz de güzel bir müziğin ritmine kapılabilir, yeni bir ülkeyi keşfe çıkabilir, hatta içinizdeki çocuğun sesini dinleyebilirsiniz.

Diğer tüm Rasch duvar kağıtlarında olduğu gibi Avrupa Kalite RAL sertifikasına sahip olan Kids&Teens koleksiyonu da insan sağlığına zarar verebilecek hiçbir madde içermiyor ve bu özelliği ile gençler ve çocuklara odalarında gönül rahatlığıyla kullanabilecekleri seçenekler sunuyor.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler