< >
PEPPER GRILL, 5A Design 5A Design Ticari alanlar Yeme & İçme
< >
PEPPER GRILL, 5A Design 5A Design Ticari alanlar Yeme & İçme

Pepper Grill, Paris’in Saint-Ouen-L’Aumone tarafında konumlanan Meksika yemekleri agırlıklı bir restoranıdır. Bu restoranın tasarım ve projelendirme asamasında mimarlar ile birlikte ana prensipler belirlendi.

Projedeki hakim renk, kırmızı ve siyah olarak genel dekorasyon sekillendirildi. Mekan, 2 kattan oluşuyor. Giris kat ve asma kat olarak ayrılıyor.

Giris katında degisik formlarla oluşarak bir bütün olusturan sedir takımları size karsılıyor. Asma katın baktıgı bu bölümde aydınlatmalar ile daha renkli hale geliyor. Bu bölümde sedir, hem paravan görevi görüyor, garson koridorunu mekandan ayırıyor hem de dekorasyonda restoran bütünlügü saglıyor.

Time Sedirler ile Alize sandalyeler, kombinlenerek kullanılıyor. Kırmızı renk, sedirler için deri olarak seçiliyor. Kırmızı ve siyah zen seleste kumaslar, Alize sandalyelerde kullanılarak iç mekanda renk dagılımı olusturuluyor. 10-12 kisilik grupları rahatlıkla agırlayabilecek olan bu mekan, yuvarlak masalar ile buna imkan saglıyor.

Asma katta, 4 ve 2 kisilik gruplar için tasarlanmıs oturma grupları yer alıyor. Sırt sırta bir düzen içinde dizilmis sedirler, dikdörtgen masalar ile kullanılarak mekandan yer kazanımı saglanıyor.

60x70 cm masalarda siyah ve kırmızı renkte zen seleste Alize sandalyeler ile kombinleniyor. Beyaz renkte masalar ise sandalyelerin ön plana çıkmasına yardımcı oluyor.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler