< >
PREFABRİK TOPLU KONUTLAR, MAKRO PREFABRİK ÇELİK YAPI İNŞ. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. MAKRO PREFABRİK ÇELİK YAPI İNŞ. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Prefabrik ev
< >
PREFABRİK TOPLU KONUTLAR, MAKRO PREFABRİK ÇELİK YAPI İNŞ. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. MAKRO PREFABRİK ÇELİK YAPI İNŞ. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ. Prefabrik ev

PREFABRİK KONUTLAR

Hızlı imalat ve kısa montaj süresinin yanında ekonomik ve depreme dayanıklı olması prefabrik yapıların tercih edilme sebebidir.

Prefabrik yapılar; konut, şantiye yapıları, kamp yapıları, kamu ve idari yapıları, eğitim yapıları, sağlık yapıları, acil afet yapıları olarak inşa edilmekte ve kullanılabilmektedir.

Prefabrik yapılar hangi malzemelerden üretilir? Özellikleri nelerdir?

Makro Prefabrik, yapıların üretimi kaynaksız vidalı sistem teknoloji ile modern tesislerde gerçekleştirilmektedir. Cıvatalı sistemin mukavemeti kaynağa göre daha kuvvetli ve emniyetli olup üretim ve işçilik hatalarını neredeyse “0” a indirmektedir. Yapılarımızda kullanılan ana malzemeler sac, EPS ve betopandır. Üretimlerimizin tamamında %100 paslanmaz malzemeden kullanılmaktadır. Duvar panellerimizde betopan-strafor- betopan olmak üzere yüksek izolasyonlu panel tercih edilmektedir. Çatı makasları vidalı sistemli olup teknolojik hatta otomatik rollform makinalarında bire bir projeye detaylarına özel üretilmektedir. Makasların dikmeleri ve çaprazları statik hesaba göre mühendislerimizin tespit ettikleri yerlere, binanın kurulacağı coğrafi ve iklim koşulları dikkate alınarak hazırlanmaktadır. Çatı kaplaması olarak kullanılan malzeme standart olarak renkli galvaniz sac malzemedir. Müşteri tercihine özel çatı kaplamasında OSB, mebran, metal kiremit, shingle gibi malzemeler kullanılabilmektedir. Pencereler ve balkon kapıları PVC çift ısı camlıdır. İç kapılarda amerikan panel kapı, dış kapılarda çelik kapı kullanılmaktadır. Elektrik ve sıhhi tesisat malzemeleri ile birlikte kullanılan tüm malzemeler TSE standartlarında olup, kalite ve garanti belgelidir.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler