< >
Meva Anadolu, Zeray İnşaat A.Ş. Zeray İnşaat A.Ş. Ön avlu
< >
Meva Anadolu, Zeray İnşaat A.Ş. Zeray İnşaat A.Ş. Ön avlu

Meva Anadolu, Çayırova’daki muhteşem konumu, eşsiz doğa ve deniz manzarasıyla size ve ailenize “iyi ki buradayız” diyeceğiniz bir hayat yaşatacak. Çünkü Meva Anadolu, benzersiz güzelliklere sahip tabiat parkları, mesire yerleri, kamp alanlarıyla öne çıkan Kocaeli’nin en önemli geçiş aksı üzerinde bulunuyor.


Bu benzersiz konum sayesinde bölgenin tüm doğal güzelliklerine, turizm ve mesire alanlarına rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Başta Ballıkayalar, Yuvacık, Kartepe, Maşukiye, Sapanca ile Bayramoğlu, Kerpe ve Kandıra olmak üzere bölgenin bu doğal güzellikleri, yeşiliyle, deniziyle, sahiliyle huzurun, dinginliğin adıdır. Raftingden kayağa, yamaç paraşütünden trekking’e, sandal gezisinden kampinge, plaj keyfinden doğa keyfine farklı etkinliklere imkan tanıyan bozulmamış bu doğal güzellikler, Meva Anadolu’ya oldukça yakın mesafede.


Meva Anadolu’nun 35 bin m²yi aşan geniş yerleşim alanının büyük bir çoğunluğunu özel peyzaj alanı oluşturur. Doğayla, yeşille iç içe bir mimari anlayışın sonucu olarak eğrisel formlar kullanılmış, bu yaklaşım bir bütünlük içinde tüm detaylara yansıtılmıştır.


Meva Anadolu, özgün mimarisi ve bölgenin doğasıyla uyumlu peyzajıyla yaşam konforunda daha fazlasını sunan bir proje. Yatay mimarisinin sağladığı panoramik görüntü, deniz ve Adalar manzarası eşliğinde doyumsuz bir seyir zevki sunuyor. Meva Anadolu’nun geniş balkonunda sevdiklerinizle gün batımını izlemenin ayrıcalığı, lezzetli bir yemek sonrası bir fincan kahve, manzaranın verdiği keyfi zirveye çıkarıyor. Günün her anı farklı bir güzelliği yaşatan benzersiz manzara, Meva Anadolu’da sizi bekliyor.


Meva Anadolu’nun geniş yerleşim alanındaki peyzaj ve sosyal donatı alanları, açık ve kapalı olarak farklı nitelikler gösteren bu sosyal donatı alanlarında 1.500 m²’lik 2 açık yüzme havuzu, 700 m² teras kafe, 600 m² spor merkezi, 450 m² kapalı yüzme havuzu, 300 m² kafe ve restoran, 250 m² çocuk oyun alanının yanı sıra 1.000 m² göl, gölün ortasında açık kafe, teras ve pastane, 100 m yüksekliğinde şelale, çardak, her türlü sosyal etkinlik ve gösteri için 500 m²’lik amfi yer almaktadır.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler