< >
BOSPHORUS CITY, RESIDENCE, 5A Design 5A Design Modern Çalışma Odası
< >
BOSPHORUS CITY, RESIDENCE, 5A Design 5A Design Modern Çalışma Odası

Bosphorus City, Halkalı’da konumlanan ve Boğaz’a özgü teması ile öne çıkan yeni bir sitedir. Yalı dairelerinde özel olarak yapılan konut projesinde yumuşak ve kibar detaylar hakimdir.

Yalı dairesinin yaşam alanında meşe tonlarında parkeler ile toz pembe akrilik duvar boyası seçilmiştir. Koyu gri koltuklar ile abanoz mobilyalar kullanılmıştır. Hilton masada oval tabla cam tercih edilmiştir, böylece mekanda ferahlık sağlanır. Alize sandalyeler, kromajlı metal ayaklar ve gri-kırmızı çiçek desenli kumaş ile döşenerek koltuklara uyum sağlar. Sandalyelerin döşemesi, nanoteknoloji ve rahat silinebilir kumaşlardan seçilmiştir.

Oturma odasında okuma ve dinlenme köşesi olarak Pratty sehpa ve Rebecca koltuk tercih edilmiştir. Rebecca Koltuk, genel atmosfere uyum sağlaması açısından koyu bordo kumaş ve yemek sandalyelerinin kumaşından minder ile döşenmiştir. Pratty sehpanın lake rengi olarak da koyu siyah parlak lake ve cam ile armoni içindedir.

Shine masa ve Nova puf, küçük alanların değerlendirilmesi için iyi bir çözümdür. Masa da istenirse 2 kişi yemek yiyebileceği gibi 62x90 cm’dir. Pufun döşemesi, yemek sandalyeleri ile uyum içindedir.

Çalışma odasında duvar boyunca masa bulunur, bu masa duvara monte olarak tasarlanmıştır. Duvar köşesinde aksesuar amaçlı raf bulunur ve sabitlenmediğinden ister dikey ister yatay kullanılabilir. Koket kollu ofis sandalyesi, yere sabit pingolar ile etrafında dönme ve inip kalkma hareketlerini yapabilir. Mobilyalar alpi meşe kaplamalı doğal ağaç ve sandalye döşemesi harelip kahve deriden seçilmiştir.

Terasta rahat hareket alanı sağlayan ortadan ayaklı yuvarlak masa ile rattan kırmızı sandalye kullanılır. Masa tablası, tik ağacı olduğundan dış mekanda yağmur, çiğ, nem gibi etmenlerden etkilenmez. Masa ve sandalye ayakları, takım olarak bambu görünümlü alüminyum iskeletten oluşur.

Ayrıca terasta kokteyller için Rondo bar masası ve Curvo sandalye ile kullanılmıştır. Amortisörlü sandalye sayesinde boyu masaya göre ayarlanabilir. Çap 60 cm olan bar masası, venge rengi cila ile seçilmiştir. Bar ayağı, paslanmaz metalden seçilmiştir.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler