< >
DOUBLE COFFEE, 5A Design 5A Design Ticari alanlar Yeme & İçme
< >
DOUBLE COFFEE, 5A Design 5A Design Ticari alanlar Yeme & İçme

Double Coffee, Sefaköy’ün merkezinde Armonipark AVM’nin ana girisinde konumlanıyor. Double Coffee, farklı 2 kot üzerinde yerleşen ve zemin kata yayılan bir projedir.AVM’nin ana girisinden itibaren, farklı atmosferlerde samimi bir ev ortamı planlanmıstır.

Giriste çiçek desenli, düsük oturumlu Rondo berjer koltuk ve Triplane sehpalar ile kahve içmeye uygun bir ortam hedeflenmistir. Cam kenarı oldugu için sokaktaki sirkülasyonu izlemeye imkan verir.

Girisin sol tarafında pastane ürünlerinin sergilendigi bar, bar masa sandalyeleri ile sergileniyor. Bar masa ve sandalyelerinde venge rengi ile bej dösemeler tercih edilmistir. Böylece koyu mat bir fon olusturarak duvardaki objelerin ön plana çıkması saglanır.

Orta kısımda masif kiraz agacından üretilmis masa ve sandalyeler, kırmızı renkli çiçekler ile contrast olusturuyor.

Tik agacından 70x70 masalar ve pino sandalyeler, bar masa takımı ile uyum içindedir. 2 kisinin yeme yemesine uygun ortam saglar. Gerekirse masalar birlestirilerek 4lü veya 6lı gruplar agırlanabilir. Masaların ayaklarında elektrostatik boya kullanılarak dıs mekan etkilerine karsı korunumu saglanır.

Duvar kısmındaki genis kütüphane ile 3 metrelik masif kayın agacından Lyon masa, özel günler için tasarlanmıstır. Tonet çapraz sandalyeler, berjerlerin kumasından çiçekli minderler ile kombinlenir. Masif kayın agacından üretilen Lyon takım, eskitme kırık beyaz lake boyanarak sıcak bir konsept olusturulur.

Farklı bir kota geçildiginde rahat oturumlu sedirler ile koltuklar, musteriyi karsılar. Duvar kısmında sırt sırta hizalanan sedirler, ortadan ayaklı masalar ile kombinlenir. 4lü grupları agırlamaya yöneliktir.

Letto koltuklar ve tik masalar, sedirlerle beraber samimi bir atmosfer saglar. Bu kot üzerinde, kafenin girisinden uzak ve sakin bir ortam hedeflenir. Uzun sureli oturumlar ve kalabalık gruplar için uygundur.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler