>
CITY BURGER , 5A Design 5A Design Ticari alanlar Yeme & İçme
>
CITY BURGER , 5A Design 5A Design Ticari alanlar Yeme & İçme

City Burger Handcrafted, sempatik ambiyansı ile Besiktas’ın Ihlamurdere Caddesi’nde konumlanıyor. Bu hareketli sokakta, rengarenk sandalyeleri ve kayın agacından masaları ile dikkat çekiyor.

Proje olarak teras alanı ve iç mekan olarak 2 farklı konumda yer alıyor. 2 farklı tip sandalyeler, 5 renk boyanarak agaç masalar ile kombinleniyor.

Giriste sizi dogal kayın agacından 2 ayrı masa karsılıyor. Dıs mekandaki siyah tabanlı masalar, elektrostatik boyalıdır ve dıs mekan etkilerine karsı korunaklıdır. XX Lyon masalar, kayın agacı üzerine cila ile kullanılmıstır. Turuncu, sarı ve gri renkteki lake sandalyeler, dekorasyonla uyum içinde bulunuyor.

İç mekanda Rimini ve Pino sandalyeler, 5 ana renk ile masalara dagıtılmıstır. Renkler, turuncu, kırmızı, sarı, gri ve kiraz agaç rengidir. Pencere kasaları ve duvar kaplamalarında, aynı ton sarı ile boyanarak ambians saglanmıstır. Ayrıca, duvarlar beton grisi yapılarak sandalyelerin renkleri ortaya çıkarılmıstır.

Mutfaga dogru 6 kişilik Lyon masalar, banklar ile duvarlara yatay olarak yerlestirilmis, böylece koridor alanından yer kazanılmıstır.

Ayrıca mekandan 70x70 cm, ortadan ayaklı masalar ile saglanmıştır. Bu masaların tabanlarında 4 ayarlı pingolar bulunmaktadır ve yerlerin dösemesine gore uyum saglayabilmektedir.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler