< >
Su Sporları Merkezi, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Modern Havuz
< >
Su Sporları Merkezi, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Modern Havuz

Behiç Erkin Spor Kompleksi yanına 5 bin 440 metrekarede inşa edilen Su Sporları Merkezi’nde iç düzenlemeler yapılarak havuzlara test için su dolduruluyor. Türkiye’nin örnek tesislerinden biri olarak geleceğin sporcularını yetiştirecek merkezin son çalışmaları yapılarak çevre düzenlemesinin ardından vatandaşların hizmetine sunulacak.

Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi uluslararası çevre sertifikalarına sahip tamamen yeşil bir bina olarak dönüştürülebilir enerji kullanacak. Yapım aşaması tamamlanmak üzere olan Tepebaşı Belediyesi Su Sporları Merkezi kendi enerjisini güneşten elde edecek ve yağmur suyu da depolayarak kullanabilecek.

Tesis, 1 adet kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ve yine kapalı 250 metrekarelik eğlence havuzunun yanı sıra, 110 metrekare ebatlarında bir de açık havuzdan oluşuyor. Tesiste gösteri alanı ve sosyal aktivite alanları da yer alıyor. Yıllık kapasitesi yaklaşık 30 bin olan merkez her gün yaklaşık 100 kişiye hizmet verecek. Su Sporları Merkezi, 3-4 yaş grubundan başlayarak engelliler de dahil her yaşa uygun eğitim programları düzenleyecek.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler