Loft house giriş kat before Loft House Tasarım Ofisi
Loft house giriş kat before Loft House Tasarım Ofisi

İlk paylaşım olarak sizlere Ankara'da kurmuş olduğumuz sıra dışı ofisimizi tanıtmak istedik. Mekan ,öncesinde depo olarak kullanılmakta olup baştan aşağı revize edilmiştir. Peki nedir bu Loft House ve biz burada neler yaparız??

Tüketici toplumunun almadan önceki ilk dikkat ettiği unsurdur TASARIM… Tasarımını beğenir ki kendine yakıştırır, havasını atar, keyfini sürer sahip olduğu o “şey”in.Öncelikle kuruluş amacımız iyi tasarlanmış ,kafa yorulmuş mekanlar ortaya çıkartmak ve bu mekanlardan alabileceğiniz maksimum hazzı yaşatmaktır.

Loft house, sanayi devrimi sırasına ortaya çıkan ,tesisatların açıktan geçtiği, asma katların olduğu ve sanatsal detayların bolca karşılaşıldığı Loft yapıların disiplininde inşaa edilmiş ve bir ev sıcaklığında, filtre kahvenizi yudumlarken dev sunum ekranında yaşam alanınızın son haline karar verebileceğiniz eşine belkide hiç rastlamadığınız bir tasarım stüdyosudur. Bu stüdyo size tasarım, 3 boyutlu görselleştirme, uygulama , mimari maket ve restorasyon gibi alanlarda hizmet verme konusunda tam donanımlıdır.

Dolayısıyla, mekanlarınızın tasarımı bize emanet..Lütfen siz diğer işlerinizle ilgilenin.

Onur ALP

İç Mimar- Loft Artist

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler