< >
İç Mekanlarınıza Özel Canlı Tablolar , İskandinav Ormanlarından Canlı Tablolar İskandinav Ormanlarından Canlı Tablolar İç bahçe İç Dekorasyon
< >
İç Mekanlarınıza Özel Canlı Tablolar , İskandinav Ormanlarından Canlı Tablolar İskandinav Ormanlarından Canlı Tablolar İç bahçe İç Dekorasyon

İsveç İskandinav ormanlarında ve dağlarında doğayı korumak için özel ve sınırlı sayıda sizler için toplatmaktayız.Cladonia Stellaris (kökleri olmayan ) bir liken türüdür, yaklaşık yılda 3-5mm büyüme gösterir. VianMoss Tablo ve Projelerde kullandığımız bitkinin olgunlaşması için yaklaşık 50 yıl gerektirir. Almış Olduğunuz Tablolardaki bitkiler ortalama 50 Yaşındadır.

Ekstra bakım ihtiyacı yoktur. VianMoss Canlı Tablo ürünleri HERHANGİ bir bakim gerektirmez, sulama, budama ve güneş ışığına ihtiyacı yoktur.

Toza dayanıklı Cladonia Stellaris bitkisi anti-statik olduğundan toz tutmaz, her zaman saf ve doğal kalır.

Cladonia Stellaris bitkisi havanın nemini kullanarak 7 Yıl Boyunca rengini, doğal kokusunu ve dokusunu koruyacaktır. Ortamdaki nem oranı %40 ve üzeri olmasına dikkat etmelisiniz yumuşak dokusununu uzun yıllar kaybetmeyecektir.

Cladonia Stellaris ortamdaki havanın dengesini koruyup ve temizleyerek sizlere sakin ve dinlendirici bir orman hissi yaratacaklardır. Suya ve Güneşe ihtiyaç duymayan tamamen doğal bitkilerle hazırlanan doğal tablolarımız sadece iç mekanlarınızda kolaylıkla kullanmak üzere sizlere sunuyoruz.

VianMoss Bakım İhtiyacı Olmayan Bitkiler

Stabilize Bitki ve Korunmuş Bitki

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler