Oturma Odası Tulya Evleri Modern Oturma Odası
Oturma Odası Tulya Evleri Modern Oturma Odası

Vaziyet planında da görüleceği üzere evleri arsamızın sınırlarına serpiştirerek bakımlı oldukça büyük ortak bahçemizi oluşturduk. İyi bir peyzajla ruhun doğal terapisini yapacak olan adeta bir merkez ortaya çıktı. Ve evlerimizin hepsini bu pozitif enerji kaynağı merkezine doğrulttuk. Toplam 20 evden oluşan sitede ortak bahçe, çocuk parkı, spor ve sosyal tesis alanları ile ideal yaşam mekanı, minik bir kent oluşturduk.

Merdiven alanlarıyla birlikte toplam 400 m2 net kullanım alanına sahip villalarda kapalı ısınma alanı 330 m2 olup bodrum dahil tüm kat ve odalar gün ışığı almaktadır.
Bodrum Kat Bodrum kat; 11 m2 lik bir oda, 6 m2 lik merdiven altı depo ve belki de evin en önemli köşesi 50 m2 lik hobi odasından oluşuyor. İster müzik odası, ister sinema odası, ister çocuk oyun odası, isterseniz spor odası ya da hepsi… Ya da size özgü bir planlama ile kullanılabilecek İdeal izolasyonu ile nem almayan, geniş pencereleri ile güneş ve hava alabilen, toprak enerjisi ile yazın serin, kışın sıcacık bir bölüm.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler