CABINET heyecan verici yeni yüzeylerini tanıtıyor, CABINET CABINET Modern Giyinme Odası Aksesuarlar & Dekorasyon
CABINET heyecan verici yeni yüzeylerini tanıtıyor, CABINET CABINET Modern Giyinme Odası Aksesuarlar & Dekorasyon

Açılışı beton ve meşe yapıyor

Mimarların malzemesi olan beton ve güçlü karakterli meşe: Yüksek kalitedeki iki kapı dolgusu ölçüye göre bireysel üretim yapan üreticisinin net ve tamamen yeni görüntüsüne damgasını vuruyor. Minimalist, ama sıcak vurgulara sahip olan CABINET, yüzey çeşitlerinin çok yönlü seçkisi sayesinde özgün materyal ve zamansız tasarım tutkunları için net bir atmosfer yaratır.

Cool görünüm, canlı ayrıntılar: Gerçek beton dolgulu (veya daha uygun fiyata sahip beton dekor dolgulu) raylı kapıların renk nüansları beyazdan griye değişiklik gösterir. Betondaki tipik hava delikleri materyale etkili yapısını verir. Gerçek ve eski kirişten elde edilen masif meşe concerna görünür koyu gölge aralıkların belirlediği ve güçlü bir ifadeye sahip yüzeyiyle göz kamaştırıyor.

Bu materyalin kombine edilmesiyle ortaya çok sıcak bir görüntü çıkıyor ve açık çizgilere sahip olduğu kadar davetkar da olan bir mekan etkisi yaratılıyor. Dolaplarımız şehirdeki eski tarihi binalara nasıl uyumluysa tasarım evleriyle de bir o kadar uyumluluk sağlıyor, ancak bu dolaplar aynı zamanda kontrast oluşturarak klasik mekanların veya Landhaus stilinin de tamamlayıcısı oluyorlar.

CABINET demek ölçüye göre üretilen ve kişiye özel yani hayallerinizdeki dolap demektir: Dolap üreticiniz, nişleri basitçe raylı kapılarla kapatmak gibi akıllı bir çözümü on yıllardır çok başarılı bir şekilde hayata geçiriyor. Her bir stil dünyası yalnızca ilham kaynağı görevi görür çünkü hayalinizdeki dolabın tasarlanması söz konusu olduğunda gelenek sahibi şirketimizde neredeyse her şey mümkündür. CABINET prensip olarak müşterisinin bireysel istek ve ihtiyaçlarına göre üretir.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler