< >
OT Cafe CO Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Dış Tic. Ltd. Şti. Endüstriyel Duvar & Zemin
< >
OT Cafe CO Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Dış Tic. Ltd. Şti. Endüstriyel Duvar & Zemin

Ot dergisi, Türkiye'de yayınlanan mizah görünümlü bir edebiyat dergisidir. Aylık çıkmakta olan bu derginin yaklaşık 45.000 okuyucusu vardır. Yazarların arasında, ülkemizin tanınmış senaristleri, yönetmenleri, karikatüristleri, müzisyenleri, oyuncuları ve eleştirmenleri bulunmaktadır. Ayrıca bunların yanında, her ay değişen çeşitli mesleklerden konuk yazarlar yer almaktadır.

Derginin ana konsepti; siyasi, kültürel ve güncel konuları paylaşmaktadır. Herkesin özgür düşüncesini ifade edebildiği bir dergi olduğu için büyük küçük her yaştan okuyucunun beğenerek takip ettiği bir iletişim aracı haline gelmiştir.

Bizim bu projeye bakış açımız “ot” kültürünü, sadece dergi bazında 2 boyutlu yaşamak değil, okuyucuyu derginin bir parçası haline getirip derginin tarzını görerek, dokunarak ve dergiyle zaman geçirerek bir bütün halinde yaşatmaktır. Ve tabi ki bu kültür bizim için tek bir şehre ait olamazdı. Bu bakış açısıyla markamızı, franchise yöntemi ile yaymaya karar verdik.

Su an 1 yılda Türkiye'nin 2 büyük kentinde 4 adet OT Cafe açıldı, 2 tanesi yapım aşamasında ve birçoğu da henüz görüşme aşamasındadır.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler