>
Ahşap Kitap Dayanakları / Wooden Bookends, Gökmen Ahşap Oyuncak ve Tasarım Gökmen Ahşap Oyuncak ve Tasarım Modern Oturma Odası Aksesuarlar & Dekorasyon
>
Ahşap Kitap Dayanakları / Wooden Bookends, Gökmen Ahşap Oyuncak ve Tasarım Gökmen Ahşap Oyuncak ve Tasarım Modern Oturma Odası Aksesuarlar & Dekorasyon

Bir ahşap oyuncak atölyesinden büyükler için nasıl oyuncak yapabiliriz sorusuna bir cevap olarak doğan kitap dayanaklarımız.

Çocukken arkadaşımız olan kitaplarımız bir süre sonra eğitim/iş hayatımızın zorunlu arkadaşları boş vaktimizi en güzel değerlendirdiğimiz bir arkadaş gibi sıfatlarla yanımızda oluyor. Onları severek okuduğumuz zamana geldiğimizde onlar için odamızda en güzel yeri buluyor. Rafımızda baş tacı ediyoruz. Oyuncak oynama yaşını geçip ama halen bir oyuncak arayışında olanlar o raflara sevdikleri film/oyun karakterlerinin figürlerini alıp kitaplarının önüne diziyor.

Bizim kitap dayanaklarımız kitaplarınızın görüntüsünü kapatmadan onları daha da gösterişli hale getiriyor. Bisiklet tasarımımızın kontrolü sizde; tekerleğini dilediğiniz gibi çevirebilir yani oynayabilirsiniz. Kafes tasarımımızın arkasına koyacağınız bir mum size akşam loş ışıkta güzel bir gölge sunumu yapabilir. Veya evinizin en sevimli üyesi kedinizde şaşkın bakışlara neden olacak kedi tasarımımız rafınızda dururken kedinizi anabilirsiniz.

Ve bunların hepsi doğadan, ağaçtan; el yapımı

#gokmentoy

Fiyat: ₺125
Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler