< >
Armani/Casa’nın ilk duvar kağıdı koleksiyonu “Precious Fibers I”, HannaHome Dekorasyon HannaHome Dekorasyon Modern Duvar & Zemin Duvar Kağıtları
< >
Armani/Casa’nın ilk duvar kağıdı koleksiyonu “Precious Fibers I”, HannaHome Dekorasyon HannaHome Dekorasyon Modern Duvar & Zemin Duvar Kağıtları

Armani/Casa’nın; sıcak, sofistike, rahat ve benzersiz bir yaşam stilinden ilham alarak tasarladığı ilk duvar kağıdı koleksiyonu “Precious Fibers 1”, seçkin duvar kağıdı markalarını bünyesinde bulunduran HannaHome ayrıcalığı ile Türkiye’de.

2003 yılından beri lüks dekorasyon sektöründe mimari ve sanatsal stüdyo çalışmaları ile hizmet veren, tasarımları ile bir dünya lideri olan Armani/Casa, 2014 yılında doğadan ilham aldığı ve özel olarak tasarladığı ilk duvar kağıdı koleksiyonu ile yaşam alanlarına bambaşka bir boyut getiriyor.

Armani/Casa, ham ipekten ve seçkin malzemelerden üretilen “Precious Fibers 1” koleksiyonu ile zengin bir çeşitlilik sunarken, oryantal dokunuşların eşlik ettiği zarif tasarımları ile yaşam alanlarına sofistike şıklığın ve cazibenin imzasını atıyor. Koleksiyonun renk paletinde bej, kahverengi ve gri gibi ana renklerin yanında; soğuk mavi, açık küf yeşili ve metalik gri gibi ara renklere de yer veriliyor.

Verdi, Puccini, Shakespeare, Weber ve Goethe’nin unutulmaz eserlerinden ilham aldığı isimleri ile 6 farklı tema etrafında şekillenen ve “Hayat mükemmel değildir.” düşüncesini bu temaları ile anlatan koleksiyon; hayatı tüm gerçekliği ile yaşam alanlarına taşıyor…

Bu gerçekliği sadece tasarımlarına değil üretim aşamasına da yansıtan Armani/Casa, ham ipeğin doğallığını ve orijinalliğini karakterize eden hafif yüzey değişimleri ile yaşam alanlarına benzersiz bir değer katarak fark yaratıyor…

Nabucco: Bu temada bulunan duvar kaplamaları ipekten ve ürüne özel bir parlaklık veren lureks liflerinden üretiliyor. Tema adını Giuseppe Verdi'nin bestelediği ve bir sürgünü anlattığı 4 perdelik bir opera eseri olan “Nabucco” dan alıyor. Nabucco, yatay çizgileri vurguladığı desenleri ile dikkat çekiyor.

Tosca: Bu temada bulunan duvar kaplamaları ipekten ve ürüne özel bir parlaklık veren lureks liflerinden üretiliyor. Tema adını Giacomo Puccini tarafından bestelenen ve önemli dramatik trajedilerden birinin anlatıldığı 3 perdelik bir opera olan “Tosca” dan alıyor. Mermer efektine yer verdiği desenleri ile Tosca, değerli taşların eşsiz doğasını yaşam alanlarına yansıtıyor.

Macbeth: Bu temada bulunan duvar kaplamaları ipekten ve ürüne özel bir parlaklık veren lureks liflerinden üretiliyor. Tema adını William Shakespeare'in güç düşkünlüğü ve ihaneti konu edindiği en önemli trajedilerinden biri olan “Macbeth” ten alıyor. Macbeth’ te geçen Büyük Birnam Ormanı’ ndan ilham alınarak tasarlanan duvar panoları, eserin büyüsünü yaşam alanlarına taşıyor.

Faust: Bu temada bulunan duvar kaplamaları ipekten ve ürüne özel bir parlaklık veren lureks liflerinden üretiliyor. Tema adını dünyaca ünlü Alman ozanı ve oyun yazarı Goethe'nin dünya klasikleri arasında yer alan ve evrensel insan tragedyasını anlattığı “Faust” adlı şiirsel oyunundan alıyor. Taşlardan ilham aldığı desenleri ile Faust, yaşam alanlarına doğal bir efekt veriyor.

Oberon: Bu temada bulunan duvar kaplamaları doğal ve metalik liflerden üretiliyor. Bu materyallerin kullanımı ürüne has parlak bir doku ve özel bir ışık efekti veriyor. Tema adını Alman romantik dönem opera müziği bestecisi Carl Maria von Weber tarafından hazırlanmış 3 perdelik bir opera eserinden alıyor. İstiridyeden ilham alınarak tasarlanan desenleri ile Oberon, okyanusların büyülü atmosferini yaşam alanlarına taşıyor.

Aida: Yüksek kaliteli dokuya ayrıca bir önem verilen bu tema, tamamen ipek dokuma ipliklerle üretiliyor. Tema adını Giuseppe Verdi tarafından bestelenen ve aşk ile sadakat arasında yapılan seçimin konu edildiği 4 perdelik bir opera eseri olan “Aida” dan alıyor. Palmiye ağaçlarından esinlendiği desenleri ile Aida, tropikal iklimin sıcaklığını yaşam alanlarına yasıtıyor.

Daha fazla fotoğraf

homify - evinizi değiştirin

4.5

homify uygulamasıyla milyonlarca fotoğrafa göz atın!

UYGULAMAYI ÜCRETSİZ İNDİR
Hayır, teşekkürler