GN İÇ MİMARLIK OFİSİ
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

GN İç Mimarlık 7 yıldır yurt içinde bir çok konut dekorasyonu, villa dekorasyonu, ev tadilatı, sosyal alan projeleri, satış ofisi dekorasyonu, mağaza dekorasyonu, hastane dekorasyonu, endüstriyel mimari tasarımlarla faaliyet vermeye devam etmekteyiz.

GN İç Mimarlık – Proje Tasarım, çözüm ortağı olarak birlikte yol aldığı inşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleri ile birlikte rezidans, toplu konut ve ofis projeleri başta olmak üzere bir çok iç mimari çalışmayı, karşılıklı işbirliği ve güven çerçevesinde sürdürmektedir.

Tasarladığımız mekanlarda yaşayacak kişilerin zevkleri, yaşam tarzları ve ihtiyaçları doğrultusunda başladığımız projeleri, işverenin verilerine uygun olarak hazırladığımız konsept sunumu, fiyat analizleri, uygulama projelerinin hazırlanması, proje imalat takibi, kalite kontrol süreci ve iş programı ile zamanında teslim etmenin önemini bilerek gerçekleştiriyoruz.

Hizmetler
  • iç mimarlık
  • Dekorasyon ve inşaat
  • Konut – Müze – Otomobil Showroom – Depo – Yönetim Binası – Fabrika Binası – Çatı Yapımı – Kütük Ev – Villa – Restaurant – Cafe – Mağaza – gibi mimari proje uygulama hizmetleri vermekteyiz
Hizmet alanları
TÜRKİYE & AVRUPA & AMERİKA
Şirket ödülleri
Uluslararası A’ Tasarım Ödülleri A'Design Award'un 2014-2015
Adres
Adres: Molla Hüsrev Mahallesi Kayserili Ahmetpaşa Sokak No: 8 /1 Vefa FATİH
34620 Istanbul
Türkiye
+90-5321390199 www.gokhanerdogan.com.tr