Aynapazari.com
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Yeni proje

1972 yılında Sebahattin Çetinkaya tarafından kurulan Concept Serkan Cam Group Türkiye geneli cam, ayna, çerçeve parakende ve toptan satış alanlarında hizmet vermektedir.

 İlk şubesini Kadıköy'de açmış ve daha sonra 1984 yılından itibaren Bostancı'da hizmet vermeye devam eden Concept, internet üzerinden de her bölgeye güvenle satış hizmeti vermektedir.

2008'da Sahrayıcedid'de açılan yeni şubesiyle daha geniş kitlelere hitap etmeye başlamıştır. 45 yıllık köklü geçmişiyle şimdiye kadar bir çok alanda faliyet gösteren, çeşitli firmalarla çalışmış ve geniş bir referans listesine sahip olan firmamız, ürettiği tüm ürünlerde üstün hassasiyet göstererek; ev, ofis ve bir çok alanınızda kullanabileceğiniz yeni ayna tasarımlarına her defasında yenilerini ekleyerek hizmetinize sunmaktadır. Sağlık ve başarı dileklerimizle..

Hizmetler
Cam Ayna Isıcam Vitray Pvc Dograma
Hizmet alanları
istanbul
Şirket ödülleri
Yılın Tasarımcısı tv8 ACUN MEDYA
Adres
Sahrayı cedid mah Atatürk Cad. no 5/a kadiköy
34841 Istanbul
Türkiye
+90-5324495388 www.aynapazari.com

Değerlendirmeler

Muhteşem bir aynacı çok ilgililer güzel nezih bir yer her sorumuza tatminkar cevaplar ve çözüm odaklı bir firma
10 ay önce
Sözüne güvenilir bir firma buldum sonunda.Güler yüzlü kaliteli hizmet aldığımız ürünleri zamanında teslim aldım ilk defa bir mobilya firmasından zamanında ve istediğim kalitede ürün geldi tüm çalısanlarına tesekkür etmek istedim başarılarınız daim olsun...
neredeyse 5 yıl önce
En uygun fiyat ve uzman mimar kadrosuyla muhtesem urunler barındıran yer.Evimizin dekorasyonunu hiç dusunmeden emanet ettiğimiz ve harikalar yaratan mimari ekibine tesekkuru borc biliriz basarılarınızım devamını dileriz
neredeyse 5 yıl önce