Tablo Center Ltd.
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje Yeni teklif

Hizmetler

  • tablo
  • resim çizimi

Projeler

Yeni proje

Tablocenter.com mekanlarınızın duvarlarını kendi tarzınıza göre süsleyebilmeniz için her dekorasyona uygun tablolar üretmektedir.

En iyi baskı teknikleri ve en kaliteli malzemeler kullanılarak, el işçiliği ile üretilen tablolar, kullanıma hazır halde adresinize teslim edilmektedir.   Tablocenter.com olarak; toptan Canvas Tablo, Yağlıboya Tablo, Poster, Ayna, Dekoratif kanvas tablo ayna ve çerçeve satışıyla Türkiye genelinde hizmet vermekteyiz.   Tablocenter.com üzerinden satın aldığınız tüm ürünleri Türkiye Online Tablo Piyasasındaki En İyi Fiyat ile satın alırsınız.   Kanvas tablolarımız dünya markası HP makinalarda basılıp orijinal boyalar kullanılmakta olup kaliteden kesinlikle ödün vermeden 360~400 Gr % 100 pamuklu tuval bezine baskı yapılmaktadır.

Yağlı boya tablolarımız 10 kişilik akademik ressam ekibimizle size özel çalışılır. Kesinlikle yağlı boyalarımız piyasada bulunan çin ürünlerinden değildir.   Web sitemizde bulunan arşivlerin yanısıra kendi çekmiş olduğunuz fotoğrafları info@tablocenter.com adresine göndererek kanvas tablo, yağlı boya tablo ya da poster yaptırabilirsiniz.   Her tarza, her zevke, mekanlarınızın ihtiyacına göre binlerce birbirinden güzel Dekoratif tablolar, Modern tablolar, Soyut tablolar, Manzara tabloları, İstanbul tabloları, Oryantal tablolar, Klasik tablolar, Ünlü tablolar, Parçalı tablolar, Nü tablolar, Portreler, Geometrik tablolar, Desenli tablolar, Çocuk odaları için hazırlanmış tablolar, Hayvan tabloları , Çiçek ve meyve tabloları bulabilirsiniz. %100 Müşteri Memnuniyeti… Müşterilerimizin her koşulda memnuniyeti bizim garantimiz altındadır.

Tablocenter.com olarak ürünlerimiz sadece web sitemiz üzerinden satışa sunulduğu gibi, toplu alımlar veya özel siparişleriniz ile ilgili görüşmek için bizimle direkt iletişime geçebilirsiniz. 0212 3472457 numaralı telefondan Deneyimli müşteri temsilcilerimiz sizlere her konuda yardımcı olacaklardır

Adres
19 mayıs mah. miralay kazım bey sok. no:8b
34360 Istanbul
Türkiye
+90-2123472457 www.tablocenter.com