ROMANO DİZAYN
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Türkiye'nin En Büyük  Mobilya Alışveriş Sitesi / Mimarlara Özel 

Romano Dizayn günümüzün vazgeçilmezleri arasında yer alan iç ve dış mekan mobilyalarını her açıdan kusursuz, yaratıcı,yenilikçi ve kaliteli bir tasarım anlayışıyla oluşturulmuş kusursuz bir konfor ile üretmektedir. Romano Dizayn üretim anlayışını her zaman en kaliteli malzemeleri kullanarak, en güncel teknolojiden yararlanıp, mobilya üretiminde kalite standartını daima en ileriye taşımak üzere oluşturmuştur. Bu sayede tamamen el yapımı ile üretilen Romano Dizayn mobilyaları kullanıcıların her daim ilk tercihi olmuştur. Dünyaca ünlü markaların özgün ve sıradışı tasarımlarını tüm dünya pazarında müşterileriyle buluşturmayı temel ilke olarak edinmiştir.

Hizmetler
  • Hotel
  • cafe
  • Restaurant
  • MAĞAZA
  • Alışveriş Merkezi
  • Proje ve Dekorasyon Hizmetleri
Hizmet alanları
Turkiye ve Dünya Ülkeleri
Adres
Bolu Cad. 27/B
81010 Düzce
Türkiye
+90-3805123545 www.romanodizayn.com

Değerlendirmeler

Rezalet , Asla zamanında teslimat yapmayan ve bir masayı 2,5 aydır teslim edemeyen her hafta aradıgınızda ise sürekli bahaneler bulan bir firma. Maqdur etme konusunda oldukca uzmanlaşmışlar. Arayınca da bizim yapabileceğimiz birşey yok isterseniz ürünü iptal edin diyorlar. Müşteri temsilcisinden tutun da firma bastan sona mağdur etme konusunda egitimli. Edit: Benim değil eşimin adına zaten fatura, sipariş görmemeniz cok normal :)
7 ay önce
Harika ürünleri var, evimdeki tüm eşyaları buradan düzeceğim sanırım. Müşteri iletişimi de on numara teşekkür ediyorum.
yaklaşık 1 yıl önce
Rezalet , Asla zamanında teslimat yapmayan ve bir masayı 2,5 aydır teslim edemeyen her hafta aradıgınızda ise sürekli bahaneler bulan bir firma. Maqdur etme konusunda oldukca uzmanlaşmışlar. Arayınca da bizim yapabileceğimiz birşey yok isterseniz ürünü iptal edin diyorlar. Müşteri temsilcisinden tutun da firma bastan sona mağdur etme konusunda egitimli.
yaklaşık 1 yıl önce