Murat Aksel Architecture
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

MAA & design 2011 yılında Türkiye'de kurulmuş, genç mimar ve iç mimarlardan oluşan bir tasarım stüdyosudur. Faaliyetlerine Türkiye ve Almanya'da devam eden  MAA & design şu anda Dünyanın çeşitli ülkelerinde farklı projelerde yer almaktadır.

         Tasarım Felsefemiz..

    Düşüncelerimizi  ve  eskizlerimizi ,  fiziksel ve somut bir alana dökmek her zaman bizim için ilk günkü gibi heyecan verici bir duygu oluşturuyor.

    MAA studyosunun kurulmasının temel nedenlerinden biri, inanılmaz şekilde müthiş tasarımların göz korkutucu değil, ulaşılabilir olduğuna inanmamızdır. Tüm süreci keyifli hale getirmek için çalışıyoruz. Deneyim derinliğimiz, yeryüzündeki hassasiyetlerimiz ve kolay kurulan ikili ilişkilerimiz bunu mümkün kılıyor.

    Her proje içerisinde kendi hikayesini taşıyor. Ortaya koyduğumuz eserleri, yüksek kalitede işçilik , el yapımı ürünler , özel mobilyalar, aydınlatma ve donanım elemanlarını en son teknoloji ile bütünleştiriyoruz .Yapmış olduğumuz her projede detaylara önem veriyoruz.

   Ahşap, metal, taş gibi zamansız malzemelerle süslenmiş hacimli, düzlem ve çizgi kombinasyonlarını kullanarak hem kaynaklara hemde iklime saygı duyan , çevre bilinci taşıyan projeleri ön görüyoruz.

    Vizyonumuz , mimarlık ve tasarım yolunda Dünya'ya bir çok proje ile ilham olabilmek.

Hizmetler
  • İç mimari proje desteği
  • yapılan iç mimari projenin anahtar teslim uygulaması
Hizmet alanları
TÜRKİYE & ALMANYA
Adres
G.o.p bulvarı Taşhan 2.kat no:102
60000 Tokat
Türkiye
+90-5354459295 www.murataksel.com

Değerlendirmeler

Magnifique!
8 yıldan fazla önce
Proje tarihi: Ekim 2015
Değişime hazırsanız..ruhunuza dokunur.siz hayal etmeyin.o sizin için hayallerinize hayat versin
9 ay önce
Tasarım ve uygulama da talepler doğrultusunda en ideal cözumler ureten profesyonel ve basarılı mimarlık ofisi.
5 yıldan fazla önce