ORJİNAL MOBİLYA DEKORASYON
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Orjinal Mobilya temelleri 1962 yılında mobilyacılığa gönül veren sanatkâr bir babanın, Mustafa Berktaş’ın alın teri ve ahşaba olan tutkusuyla atıldı. 52 yıl önce 60 m2’lik bir atölye de filizlenen Orijinal Mobilya, Tekin ve Tayfun Berktaş kardeşlerin katılımlarıyla güçlenerek, modern çizgisi ile konfor ve şıklığı yaşamımıza sunmuştur.

Yaşadığımız mekânları, evlerimizi şekillendiren bu serüven, zarafetle dikkati, estetikle konforu hep bir arada taşıdı. Orijinal Mobilya, 2000 m2 kapalı üretim alanı, 200 m2 teşhir salonu, mimar, mühendis ve konularında uzman personeli ile, yenilik ve referanslarıyla özgün zevklere hitap eden birçok ürüne imza attı. 

Orijinal Mobilya, ileri teknolojiye sahip üretim ağında yer alan, ev, ofis, otel ve hastane mobilyaları, mutfak, Hilton dolapları, ahşap kapı, şömine, merdiven gibi hemen her ihtiyaca cevap veren mobilya formlarını kapsayan geniş ürün yelpazesi, düşlerinizin ötesinde farklı alternatifler sunabilmektedir. 

Dokunduğu mekânları, konforlu, estetik ve çağdaş çizgilerle seçkin bir yaşam merkezine dönüştüren Orijinal Mobilya, kalite ve işlevselliği bir arada sunuyor. Sizin de yaşamınızda mutlulukla kullanabileceğiniz bir mekân yaratmayı diliyoruz.

Hizmetler
  • Ev
  • ofis
  • hastane
  • otel
  • okul v.b. kullanım amacı olan yerlerin dekorasyonu
Hizmet alanları
  • Tüm Türkiye ve Yurtdışı
  • Gaziantep
Adres
Güvenevler mah: Duisburg bul. No: 32 Erkent Sitesi A blok altı
27560 Gaziantep
Türkiye
+90-3423221120 www.orjinalmobilya.com

Değerlendirmeler

Mobilya Dekorasyon fikirleri çok iyi
6 yıldan fazla önce
Harika
neredeyse 6 yıl önce
İşlerinde uzmanlar kendilerine fabrika idari binanın tasarımından imalatından montajından ve en önemlisi teslim termine uyaraktan pürüzsüz bizlere işi teslim etmişlerdir kendilerine ve çalışanlarına teşekkür ederim
5 yıldan fazla önce