DRESLER STUDIO ARCHITEKTURA I URBANISTYKA sp. zo.o. sp. komandytowa
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Dresler Studio Mimarlık ve Kentsel Planlama mimari ofis mimar Grzegorz Dresler tarafından 2002 yılında kuruldu edilir .
Biz kamu binaları tasarımı. Bizim tasarım süreci başlar ve samimi bir anlayış ile biter detay , malzeme ve imalat , bizim inşa çalışmaları anlam beklentileri aşıyor. Firmamızda çalışan mimarlar Krakow Mimarlar Malopolska Bölgesel Odası ilişkilidir. diğer şeylerin yanı sıra tasarlanan mevcut faaliyetlerin bir parçası olarak , enerji verimli ofis binaları - kültür ve sanat , tiyatro sahneleri , binaları , üniversiteler , oteller , hastaneler Pasif binalar. Nedeniyle mimari ofis yere - Kraków'da , tarihi binalar bizim teklif projelerini tamamlayacak .

Biz tasarımcılar, sektör kavramsal tasarım tasarım hizmetleri bir dizi sunan ve ayrıntılı maliyet tahminleri ile biten ile işbirliği .

www.dreslerstudio.pl

Adres
STOKROTEK 6
31-463 Krakow
Polonya
+48-122100833 dreslerstudio.pl

Değerlendirmeler

2 yıldan fazla önce
Der Entwurf wurde von Architekten im Jahr 2016 gemacht. Es enthielt eine Reihe von Arbeiten, nicht nur das Erscheinungsbild des Gebäudes, sondern auch Installationen. Wir können empfehlen, dass dieses Unternehmen den Vertrag erfüllt hat und die Zusammenarbeit für uns von Vorteil war.
6 yıldan fazla önce
Die Innenausstattung der Büros wurde fachmännisch gestaltet, eine kurze Frist vom Konzept bis zu den Projekten, Durchschnittspreise für die Branche.
yaklaşık 6 yıl önce