Motto Mimarlık
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje
Yeni proje

Motto, mimari tasarım, kentsel planlama, ürün tasarımı ve grafik tasarım alanlarında hizmet veren, mimar, tasarımcı ve araştırmacılardan oluşan Ankara’da yerleşik bir tasarım stüdyosudur. Kuruluşundan bu yana yerel ve uluslararası bağlamlarda farklı yapı türlerinde bir çok proje tamamlamıştır. Türkiye, Rusya ve başta Türkmenistan olmak üzere Türki cumhuriyetlerde tecrübe sahibi olan Motto, yurtiçi ve yurtdışı projelerde güncel çalışmalarını sürdürmektedir.

Motto, kuramsal çalışmaları farklı program ve ölçeklerde mimari uygulamalarla birleştiren bir stüdyodur. Stüdyonun karakteristik iş akışı; proje bağlamı ve kullanıcı isteklerinin analiz edilmesi, olası mimari müdahalelerin potansiyel sonuçlarının değerlendirilmesi, ve zengin mekansal tecrübeler üretecek gerçekçi, yenilikçi ve ekonomik çözümler üretilmesidir. 

Motto, araştırmacı kadrosu sayesinde profesyonel tasarım hizmetlerini akademik araştırmalarla bütünleşik olarak yürütmektedir. Bilgi modellemesi, sürdürülebilirlik, yeşil bina ve evrensel tasarım gibi güncel konularla ilgili yürüttüğü araştırmaları stüdyodaki tasarım süreçlerine de yansıtan Motto, teorik ve pratik üretim süreçlerinin birbirini beslediği bir mimari tasarım anlayışını benimsemektedir. Katıldığı ulusal ve davetli mimari proje yarışmalarında ödülleri bulunmaktadır.

Hizmet alanları
  • Ankara
  • Architects & Designers Mimarlık & Tasarım
  • MİMARİ&İÇ MİMARİ PROJE VE UYGULAMALAR
Şirket ödülleri
1. Ödül: TAF 90. Yıl Başkent Poligon Kompleksi Davetli Yarışması; Mansiyon Ödülü: İzmir Kalkınma Ajansı Hizmet Binası Ulusal Yarışması; Satınalma Ödülü: Adıyaman Aktif Yaşam Merkezi Ulusal Yarışması; 1. Ödül: TÜMAŞ Genel Merkezi Davetli Yarışması
Adres
Üsküp Caddesi No:58, Çankaya
06680 Ankara
Türkiye
+90-3124667636 www.mottomimarlik.com