İdeal Ev (Prefabrik Evim)
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

İdeal Ev ; üretimine ilk olarak prefabrike konutlar, ofis binaları, sosyal tesisler, deprem evleri ve hafif çelik yapılar ile başlamıştır. Sürekli büyümeyi kendine hedef olarak belirleyen İdeal Prefabrik, zamanla üretim ağını genişleterek, çelik konstrüksiyon yapılar ve konteyner imalatıyla birlikte sektörün lider firmaları arasına girmeyi başarmıştır. 

Firmamız; Prefabrike konutlar, şantiye binaları, sosyal tesisler, hastaneler, okullar, ofis ve yaşam konteynerleri, çelik konstrüksiyon yapılar üretmektedir. Yurtiçi ve yurtdışında müşterilerine, 13 yılı aşkın süredir başarıyla hizmet vermektedir. 

Müşteri memnuniyetini esas alarak çalışan teknik ve idari personel, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda hızlı ve kaliteli çözümler sunmaktadır. 

İdeal Prefabrik, Kocaeli Gebze’deki 20.000 m² fabrikasında 300’ü aşkın çalışanıyla ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaktadır. Kocaeli Gebze’deki üretim tesislerinde; Makine parkımız 7 adet Rollfrom makinesi 6 adet Apkant pres, 3 adet Giyotin makas, matkap tezgâhları ve çok amaçlı montaj tezgâh ekipmanından oluşmaktadır. Kaliteyi standart bir ölçü gören anlayışıyla, AR-GE çalışmalarına büyük önem veren firmamız son teknolojiler takip edilerek oluşturulan makine parkında, sıfır hata hedefiyle üretim yapmaktadır. 

Rulo halinde alınarak fabrikamıza getirilen galvaniz saçlar, Rollfrom makinelerinde istenilen ölçü ve boyda profil üretimi yapılabilmektedir. İstenilen boyda üretilen malzemeler paletlere istiflenerek sevkiyata hazır hale getirilmektedir. Üretimimizde kullanılan tüm metal aksam tamamen galvaniz olup paslanmazlık özelliğine sahiptir. 

Bina, kurulacak olduğu bölgenin iklim şartları göz önüne alınarak statik hesaplamaları yapılır. Bu hesaplamalar neticesinde üretim, tamamen galvaniz profil ve kaynaksız yapı teknolojisi kullanılarak yapılır. 

Konteyner imalatında kullanılan malzemelerin tamamı galvaniz olup tek parça ve demonte olarak üretilmektedir. 

Almanya, Türkmenistan, Kuzey Afrika, Irak, İran, Azerbaycan, İngiltere, Libya, Tacikistan, Romanya, Sudan, Bulgaristan, Nijerya, Suudi Arabistan, Ukrayna, Gürcistan dahil dünyanın bir çok ülkesinde varlığımızı sürdürmenin ve ülkemizi başarıyla temsil etmenin gururunu taşımaktayız.

Hizmetler
Prefabrik Ev
Hizmet alanları
İstanbul
Adres
Cumhuriyet Mah. Güney Yanyol Cad. No:24 Gebze
34843 İstanbul
Türkiye
+90-2164213510 prefabrikevim.com

Değerlendirmeler

Prefabrik Evlerinizi gezdik gerçekten güzeldi umarız aldığımız evde de uzun ömür yaşayabiliriz. Teşekkürler..
4 yıldan fazla önce
Türkiye'nin en iyisi Yaman Prefabrik.
3 yıldan fazla önce
Yalova'da ki bahçemize misafirler için yaptırdığımız konteyner evin 2. Yılı bitti hala ilk günki gibi! Fiyatı uygun, malzeme dayanıklı ve kaliteli Teslimat ve kurulumda çok hızlılar Biz projeden teslimat kadar sorun yaşamadık Teşekkür ederiz Emre bey bu arada Kayseri için teklifi bekliyorum.
4 yıldan fazla önce