Rock Stone Doğal Taş Mimari Uygulamalar
edit edit in admin Değerlendirme iste Yeni proje

Projeler

Yeni proje

Sizler için kullanışlı, sağlıklı ve keyifli mekanlar oluşturabilmek adına, mimar, mühendis, teknikerler ve uzman proje uygulama ekibimizden oluşan kadromuz, yönettikleri tasarımlarla hizmet vermektedir. ROCK STONE projelerde genel olarak oluşumun belirlenmesi için, detaylı modellemeler yaparak, nihai tasarımı oluşturup, bütçe, iş programı, malzeme ve aksesuar seçimleriyle projenin her bir detayında sizlerle birlikte adım adım ilerlemektedir. Amacımız size özel tasarlanan dilediğiniz yaşam alanlarını yıllarca gönül rahatlığıyla kullanmanızdır.

Hizmetler
  • doğal taş
  • fiber panel
  • kültür tuğla
  • canlı sıva
Hizmet alanları
Tüm Türkiye ve ANTALYA
Adres
Topçular Mah. Aspendos Bulvarı No 161/A Muratpaşa Antalya
07300 Antalya
Türkiye
+90-4449760 www.rockstone.com.tr

Değerlendirmeler

Bu kadar çeşidi bir arada göremezsiniz depodaki köpeğe dikkat
1 yıldan fazla önce
Kesinlikle çok kaliteli bir yer, özellikle satış müdürü Meltem hanım’a çok teşekkür ederim. Üretici firma olduklarını yeni öğrendim
neredeyse 2 yıl önce
Profosyenel firma zamanında teslimat uygun fiyat politikası .ürün çeşitliliği en önemlisi Antalya'da şömine sektöründe hizmet veriyorum ve bu zamana kadar çok firmayla ihtiyacımız olan dekor taşlarla ilgili ihtiyacımızı karşılıyoruz ve bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadık.inşallah hayırlı ömürler içinde nice projelerde başarıya hep beraber roks stone ailesiyle ulaşmak dileğiyle.teşekkürler yeliz hanım teşekkürler Turgut abi teşekkürler deniz kardeşim.
yaklaşık 2 yıl önce